- Повідом.
- 5435
Лица на заднем плане просто песня,
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Наверное свои яйца в штанах уже пересчитывают!Лица на заднем плане просто песня,
Спарту треба викреслити з історії давнього світу... вони молодих падаванів використовували замість жінок, спартанцам дозволялось женитись тільки з 43 років, якщо мені пам'ять не пиздить. До того - тільки очко бойового товарища.А остров Лесбос(родина лесбиянок) тоже пропал?
Це не звiдти пiшла поговорка - "Лучше нет влагалища, чем жопа товарища!"(С)?До того - тільки очко бойового товарища.
Не знаю як це буде давньогрецькою. А, в спартанців же була своя мова - синтетичний бойовий суржик з дуже короткими словами.Це не звiдти пiшла поговорка - "Лучше нет влагалища, чем жопа товарища!"(С)?![]()
"Скрєпи порока"Надо же. Гнездо разврата.
А скрепі шо?
Кто их фофудьеносцев разберёт - може как раз скрепами друг дружку пёхали, но что-то пошло не такНадо же. Гнездо разврата.
А скрепі шо?
Вони вже були на заводах і не тільки. Також на Старих хатах був, може хто пам'ятає двоповерхову довгу будівлю на бульварі.на початку 89 треба було не лихтеровози будувати, а датацентри.
А я считаю, шо все зашибись.но что-то пошло не так
Під кінець змогли зробити непоганий клон молодших S/370, на якому пахали VM/370 і MVS, цілком в дусі тодішніх "ДЦ". Але про масове виробництво не йшлося, а на Заході тим часом вже згортали S/390 і переходили на 3090 і ES/9000. Лампочки як раз десь в той час і зникли, замінені на маленьку службову персоналку (а трохи згодом - на маленький службовий лаптоп).Інше питання що там за залізо було. Там були такі комп'ютери-шафки з лампочками у стилі Зоряних війн 4-6 епізодів.