Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Это ж как надо херово работать холодильщиком ("течеискатель") чтоб плакать о такой гнилой праворульной залупе в цене до 1 ку.е. (так какой там... и в 500 можно влезть )... А теперь все "писец - остался без зароботка"... А вобще - месные аборигены увидели вражескую колисницу из за границы - вот срепы и заскрепели... Инструмент не взяли т.к. как им пользоваться по их каналам не показывают да и некогда им заморские ютубы сотрЭть.... Только не увидел основного! Где насрано -??? :D
ты представляешь себе, что такое 1куе для барнаула?

я как-то в сумах в модном рестике себе поляну заказал нереальную, так мне счет вынесли 120 гривен.

Я. З. Телефона.
І в мене мова системи телефонів ЗАВЖДИ українська.
І мова браузера Опера українська.
Але мова пошуку йобаного Гугола - автоматом спершу випадає кацапське нарєчіє, а вже потім нормальні мови.
В тебе декілька мов. Подивись, щоб основною стояла та, що тобі треба.

Українцям потрібно розпрощатись з «рускім міром» раз і назавжди, бо він для нас є чужим.

Посилання видалено

630-360-1691386527-346 (1).webp

Наша трагедія 1939-1945

Війна. Український рахунок

"Кожен, хто наступав зі Сходу, Заходу чи Півдня на українську землю, говорив про її визволення. Угорці в березні 1939-го «визволяли» від українців та чехів «свій» Унгвар і Мункач, совєти у вересні 1939-го «визволяли» від «буржуазних поляків» «свої» Львов і Ровно, німці за два роки «визволяли» той самий Лемберг від «жидо-комуни». Усі вони прикривалися «визволенням» українців, щоб нещадно їх експлуатувати, передусім як гарматне м’ясо."

2023-10-15-181338.webp

Не, то боженька окропил их святой канализационной водой, потому что больно училка как то игриво к нему нагибалась.Вот их и водой и спасло от блуду. Восславим же канализацию очищающую! :D

Мирослав Маринович, публицист, диссидент, общественный деятель:
О запахе россии
Во времена моих лагерей (это были 70-тые – начало 80-х), СССР был очень сильный, однако мы в лагерях ощущали трупный запах СССР. Теперь xуйло размахивает атомным оружием, а я слышу трупный запах Российской империи.

Во времена моих лагерей (это были 70-тые – начало 80-х), СССР был очень сильный, однако мы в лагерях ощущали трупный запах СССР. Теперь xуйло размахивает атомным оружием, а я слышу трупный запах Российской империи.
Запах-то трупный, но ещё той империи.
А кацапстан пока этаким бодрячком.
Труп волочит за собой - оттуда и запах

Назад
Зверху Знизу