Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
послушай все его высеры. он не самостоятельный человек. Через его рот ФСБ начала валить все на шойгу. Идея: хуйло не виноват, во всем виноваты шойгу и МО, обманули президента и глубинный народ, предоставляли ложную информацию. Сейчас понесется по пабликам: часть роисян схавает, часть будет сомневаться, но схавает. пошло отбеливание хуйла и ко, стрелочник выбран окончательно.я знову одягну капелюшок из фольги. ну як він ще живий після таких викриттів?![]()
Дуже просто, коли є персональна армія ти ягбе мало чого боїшся.я знову одягну капелюшок из фольги. ну як він ще живий після таких викриттів?![]()
але ж він не роз"їзджає по підарасії у танку, з ППО та трьома батальонамиколи є персональна армія ти ягбе мало чого боїшся.
Та нормально він там організував усе, можеш не сумніватись.але ж він не роз"їзджає по підарасії у танку, з ППО та трьома батальонами![]()
ну тоді я заспокоївся...Та нормально він там організував усе, можеш не сумніватись.
Він уже йде до влади.ну тоді я заспокоївся...
а пиня в курсі?Він уже йде до влади.
А цей взагалі як Гітлер в 45-му на транквілізатори сів.а пиня в курсі?