Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

:D как посмели?

Русня, по ком звонят твои колокола?
Переглянути вкладення 13206595
Нужны gps координаты где ее парень и другие :D
1c75c7731d256eb43ef465189dbec699.webp

Наполняют Европу агентурой в виде "хороших русских"
+1
Просто так ФСБшники никогда бы из россии не вылетели бы.

Я думаю во Франции не дураки сидят. Послушают что эти засланные петухи споют

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да хуй там, Геббельс щенок по сравнению со ленином, троцким, и сталином,
А в чому Троцкій збрехав? Його ідея перманентної революції - взагалі так труханула сраліна, що той йому вбивцю аж до латинської Америки вислав.
Сталін - той взагалі не брехав. Проста вбивав.
а у крупського для того був свій "Геббельс", який і породив і заснував усю радянську школу пропаганди - альоша Пєшков, який Максим Горькій. Це саме його ідея про "мистецтво, що створює реальність" (це так він називав пропаганду).
І я не згоден, що кацапська пропаганда зараз - по Геббельсу. Ні. вона по горькому. Там нема ні яких 30/70 - просто тотальна брехня замість реальності, яку вливають у вуха доти, доки вона не замінить реальність у тому гімні, що в кацапів замість мозоку.

А в чому Троцкій збрехав? Його ідея перманентної революції - взагалі так труханула сраліна, що той йому вбивцю аж до латинської Америки вислав.
Сталін - той взагалі не брехав. Проста вбивав.
а у крупського для того був свій "Геббельс", який і породив і заснував усю радянську школу пропаганди - альоша Пєшков, який Максим Горькій. Це саме його ідея про "мистецтво, що створює реальність" (це так він називав пропаганду).
І я не згоден, що кацапська пропаганда зараз - по Геббельсу. Ні. вона по горькому. Там нема ні яких 30/70 - просто тотальна брехня замість реальності, яку вливають у вуха доти, доки вона не замінить реальність у тому гімні, що в кацапів замість мозоку.
Справедливости ради, Горький и до революции успел неплохо подняться. А главным идеологом был Луначарский, еще в 1906 году заложивший концепцию пролетарского реализма, выросшую в соцреализм, и впоследствии ставший наркомом культуры.

Назад
Зверху Знизу