Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Re: Шо там у *****ов?

пригрозило асимметричным ответом за переход красной черты (которую они сами установят в каждом конкретном случае) каждому табаку. И, типа, что все пожалеют... и даже представить себе не смогут, что их ожидает.

ну что, пизданут себя сами ядерной дубиной?:кручусь:

aa74dc30d9cc110556185bf7.webp

Re: Шо там у кацапов?

В ночь с 17 на 18 апреля у жильцов ЖК Прометей в далеком и морозном Якутске неизвестные вынесли из подъезда два велосипеда и портативный гараж. Владельцы похищенного имущества возмутились и решили отсмотреть камеры видеонаблюдения, вдруг что-то попало в объектив безмолвного свидетеля.

Едва включив запись, то стало ясно, что к пропаже могут быть причастны... лица очень похожие на сотрудников полиции.
:D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

#православиеилисмерть :рл:

3969bb96fdb686f1597218.webp

Павлiк Морозов -- пiонер, атлетична краса i гiтлерюгендiвська зачiска;
одягнутпросто i зi смаком: в бiлу сорочку i короткi шкiрянi штанцi; з рiзних
бокiв Павлiк Морозов перетягнут мiлiтарними шкiряними ремiнцями.

Лесь Подеревянский. Павлiк Морозов. Епiчна трагедiя

Ебург

f884790dfb88b928e.webp

133bf59fd111ef52b6.webp

cadf27f2f2641f468b6.webp

В Нижнем Новгороде задержан академик Ефим Хазанов за репосты публикаций о здоровье Навального :D:D:D

В масштабній операції у Чехії затримані підозрювані у боях проти України на Донбасі

В ніч з вівторка на середу Національний центр проти організованої злочинності Чехії (NCOZ) провів широкомасштабну операцію, в ході якої було затримано щонайменше п'ятьох чехів, які були членами воєнізованих формувань і, як підозрюють, воювали на Донбасі на боці проросійських бойовиків.

Затриманих підозрюють в тому, що вони виїжджали або організовували поїздки громадян Чехії в Україну для участі в бойових діях на боці проросійських бойовиків.

За словами одного з підозрюваних, затриманими керували співробітники ГРУ, які працювали в російському посольстві у Празі та днями були вислані з Чехії, пише Aktuálně. "Не виключено, що вони контактували з деякими депортованими російськими дипломатами, фактично членами ГРУ", - наголошує видання Respekt.

В масштабній операції по всій країні взяли участь сотні поліцейських. За даними редакційних джерел, поліція побоювалася, що підозрювані захищатимуться від примусового арешту. Багато з них вдома мають легальну зброю.

"Що стосується вашого питання, я можу тільки сказати, що сьогодні наше відомство веде кримінальне провадження. Я не можу надати більш детальну інформацію, оскільки Верховна прокуратура в Празі має право надавати інформацію у кримінальних процесах", - прокоментував офіційний представник NCOZ Ярослав Ібегей.

У поліції Чехії наголосили, що операція не пов'язана з вибухами у Врбетицях у 2014 році, та пообіцяли надати офіційну інформацію впродовж дня.

У Чехії кілька осіб постали перед судом з моменту початку конфлікту на Донбасі за участь у боях на стороні проросійських бойовиків.

img_20210421_131948.jpg.webp

Ты не поняла и не поймешь, ведь ты голосовала за гниду пороха на второй срок. :рл:
На пороха всем давно уже пох, он политический труп, а вот потыкать как котят в своё же гавно, топящих за пороха до сих пор, тут вот в чем цинус. ;)
31.03.2021
Я тебе примерно неделю назад задавала вопрос - что из вашего пиздежа про Барыгу вы смогли подтвердить документально за 2 (прописью - два) года?:дивитись:
20.03
Напомни, сколько преступлений барыги зеленые фуфайки доказали за два года?

Я так понимаю, ты готов наконец ответить на мой вопрос. :попкорн:
Зы. Чтобы не засирать тему, можешь ответить в другой теме.

Немного оффтоп. В РБ ебанулись :D

У кацапов пердаки запылали. )))

Бывший президент Украины, руководитель делегации Киева в контактной группе по Донбассу Леонид Кравчук признался, что его семья поддержала заявление о готовности защищать страну от людей "с российскими флагами".

А не поставить ли Кравчука новым президентом? Похоже что он более адекватен чем сегодняшний.

Назад
Зверху Знизу