Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Re: Шо там у кацапов?

Да я уже поняла, что ты брехло и хамло, расслабься.

що, й кацапські слова скінчилися у резерві, що повторюєшся, "чесна" "перекладачка"? А ти - знов матюками, як раніше, "культурна" та "ввічлива", не соромся.

У тебя на тамбовщине, переводчик из наливайки.

Так і будеш у жанрі "самдурак, або, за новітнім трендом від рівнощелепного з тобою московитського дегенератика - у жанрі "кто как обзиваєтся, тот так і..."?
Достойно та шляхетно, й дуже інтелектуально))

що, й кацапські слова скінчилися у резерві, що повторюєшся, "чесна" "перекладачка"? А ти - знов матюками, як раніше, "культурна" та "ввічлива", не соромся.

Переводчик вссатый, у тебя в одном комменте 5 /пять/ раз встречается слово "говно". Ты не поздно из себя целку начал строить?
Или у тебя там из-под ника ферма лаптеногих подхуйловцев шпарит, что более вероятно.

В Страсбурге начинается весенняя сессия ПАСЕ, во время которой планируют принять жесткую резолюцию по Алексею Навальному. Украинская делегация также будет поднимать вопрос стягивания россией вооружения к границам Украины и ситуацию в Крыму и на Донбассе. А российская делегация испугалась и не приехала. Они будут участвовать в заседании онлайн. К тому же, заместитель главы делегации Леонид Слуцкий заявил, что россия (страна-террорист) вообще может выйти из ПАСЕ из-за «антироссийский событий».

Переводчик вссатый, у тебя в одном комменте 5 /пять/ раз встречается слово "говно". Ты не поздно из себя целку начал строить?
Или у тебя там из-под ника ферма лаптеногих подхуйловцев шпарит, что более вероятно.

А що, не вистачає розуму дотумкати, що в тому коменті мова саме про лайно? Та й навіть якби я його ще сотню разів там додав, зе на один твій жалюгідний матюк все одно не тягне, бо у російській "говно" - аж жодним чином не є лайкою, а лише одним з синонімів відповідної субстанції. Наприклад - тих політиканів, до таборів яких ви тут порозлазилися.
Й для "особливо талановитих" - нагадаю, що здебільшого пишу тією лексикою, яка відповідає отримувачу. Ти - виключення, бо давно напросилася десь так на пів-дюжини матюків "отвєточкой", як у вас кажуть. Але задля експерименту - можу матюки й не вживати, бо природної потреби в тому не маю, як в дехто.

А чого це тебе саме лайно так завело? Знов за Фрейдом? Чи за скрєпами? Продовження буде - про деякі частини організму, чи все ж кацапів наслідувати не будеш?

А що, не вистачає розуму дотумкати, що в тому коменті мова саме про лайно? Та й навіть якби я його ще сотню разів там додав, зе на один твій жалюгідний матюк все одно не тягне, бо у російській "говно" - аж жодним чином не є лайкою, а лише одним з синонімів відповідної субстанції. Наприклад - тих політиканів, до таборів яких ви тут порозлазилися.
Й для "особливо талановитих" - нагадаю, що здебільшого пишу тією лексикою, яка відповідає отримувачу. Ти - виключення, бо давно напросилася десь так на пів-дюжини матюків "отвєточкой", як у вас кажуть. Але задля експерименту - можу матюки й не вживати, бо природної потреби в тому не маю, як в дехто.

А чого це тебе саме лайно так завело? Знов за Фрейдом? Чи за скрєпами? Продовження буде - про деякі частини організму, чи все ж кацапів наслідувати не будеш?
Меня твое говно не заело, поскольку оно твое. Просто я люблю последовательных людей.
Используешь ненормативную лексику - не строй из себя целку.
Не знаешь, что слово может иметь несколько значений - не строй из себя переводчика.
Начинаешь срач - не претендуй на снисхождение.
Пишешь на 99% на русском - не строй из себя мольфара
Если ты все-таки не понимаешь русский - смотри п.2, ч.2

Ты настолько тупой, что это надо объяснять:confused:

может вы в личке пообщаетесь? Или в отдельной теме? Вроде два адекватных юзверя...

Меня твое говно не заело, поскольку оно твое. Просто я люблю последовательных людей.
Используешь ненормативную лексику - не строй из себя целку.
Не знаешь, что слово может иметь несколько значений - не строй из себя переводчика.
Начинаешь срач - не претендуй на снисхождение.
Пишешь на 99% на русском - не строй из себя мольфара

Ты настолько тупой, что это надо объяснять:confused:

То я послідовно не відповідаю на твої матюки (зокрема) тим самим. Чи на твою думку послідовно було б тебе обкласти? За цим - до своїх, там це запросто.
Ненормативну я використую з тими, хто інакше не розуміє, бо з диким папуасом - проходить лише папуаська, он Кук - той нарвався, гадав, що якось інакше пройде. Й тобі про це - щонайменше тричі повідомив.
Чи ти така тупа, що з трьох раз не второпала?
Якщо для тебе у кацапській "говно" ненормативна лексика, тоді до чого віднести двою лексику? Мега-ненормативної, чи ще якось?

...І нарешті: "українська патріотка", замість викласти українською, видає:

Як кажуть - бурхливі аплодисменти. Ага.

Ну, й оце цікаве: я - "починаю срач".
Я лише дозволив собі безадресно, на загал, звернути увагу на факти. Не має значення, які саме, й кого стосувалося, бо факти - вони і в Африці.
Ти - мимо пройти не змогла, причепилася, од початку понесла матом, й тепер маєш нахабство стверджувати, що "я починаю срач"?

Таки кацапку ти в собі не придушила, й не факт, що намагалася.

может вы в личке пообщаетесь? Или в отдельной теме? Вроде два адекватных юзверя...

А разве тут такое не принято? Как-то не заметил, как ни зайдёшь - всё грызня меж юлеботом и, наверное, петиными, местами зелёные впрягаются. Кацапа реального тут поймать - неделю пасти нужно, и то не факт.
Но...
Если женщина просит, (С)... - я не вправе отказать)))

По сабжу цитаты -

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=69369755&postcount=273010

И вот как раз - иллюстрация.

"Для вашего удобства вход ограничен" :D:D:D

baa1d555db6d0bd772fc71cc.webp

То я послідовно не відповідаю на твої матюки (зокрема) тим самим. Чи на твою думку послідовно було б тебе обкласти? За цим - до своїх, там це запросто.
Ненормативну я використую з тими, хто інакше не розуміє, бо з диким папуасом - проходить лише папуаська, он Кук - той нарвався, гадав, що якось інакше пройде. Й тобі про це - щонайменше тричі повідомив.
Чи ти така тупа, що з трьох раз не второпала?
Якщо для тебе у кацапській "говно" ненормативна лексика, тоді до чого віднести двою лексику? Мега-ненормативної, чи ще якось?

...І нарешті: "українська патріотка", замість викласти українською, видає:

Як кажуть - бурхливі аплодисменти. Ага.

Ну, й оце цікаве: я - "починаю срач".
Я лише дозволив собі безадресно, на загал, звернути увагу на факти. Не має значення, які саме, й кого стосувалося, бо факти - вони і в Африці.
Ти - мимо пройти не змогла, причепилася, од початку понесла матом, й тепер маєш нахабство стверджувати, що "я починаю срач"?

Таки кацапку ти в собі не придушила, й не факт, що намагалася.

:нудно:
Я тебе все ссылки предоставила и все непонятки разъяснила. Если ты в стиле Барсика хочешь тут нарезать круги, заткнув глаза и уши, то могу сказать то же, что и Барсику - нахуй иди, пиздабол.

Пушистики, напоминаю, что тема о кацапах, а не о ваших фрустрациях относительно нежелания нормальных людей есть тухлую рыбу и запивать зеленой росой.
Пиздабол опять напиздел :незнаю:

КГБ Белоруссии спланировало и явно с успехом завершило провокацию госпереворота и убийства Лукашенки. Бацька признался в итоге "в любви" к xуйлу..Там и про Украину вспомнили. а как же иначе...
Но главное - конечно , теперь Байден- убийца...

В Москве...

:нудно:
Я тебе все ссылки предоставила и все непонятки разъяснила. Если ты в стиле Барсика хочешь тут нарезать круги, заткнув глаза и уши, то могу сказать то же, что и Барсику - нахуй иди, пиздабол.

Доооо, одну - й ту биту. Й "обьясніла" шляхом ігнору прямих запитаннь. Ще й свої "чесноти" на мене начепити спромоглася.

Фінальна фраза цитати - безумовно свідчить, що справу маємо з щирою українкою, патріоткою, яка добре володіє українською, вихована, бо матюки - то таке, для зв'язування слів; цнотливою, чесною (бо ж продемонструвала кваліфікацію перекладачки!), й нарешті - вже до лайна додала улюблений прибор, залишилося хіба що одне - для стандартного комплекту патріота, але не зовсім українського.

Іншим разом, тітко, будеш своє ЧСВ за чий-небудь ще рахунок начісувати, бо єдиний спосіб від мене відкараскатися, якщо вже зачепила й почала бикувати (бо твій непровокований мат - це саме бикування, типового кацапського штибу) - ігнор. Можешь просто "не помічати", можешь десь там функцію задіяти, я не знаю як, бо не користаюся.

Пєші ісчьо, в мене часу вистачить, навіть якщо ти відпустку візьмеш.

Назад
Зверху Знизу