ще один спотворений інтелектом харківчанин виповз

штірліц хто тебе тримає розвертайся і топай нахуй))скільки я тут не продавав комплектуючих до ПК і самих ПК завжди виповзали такі екземпляри як ти і нили то ціна не підходить з воплями "єтот Львовскій нас за дебілов держит с такімі ценамі")) то ще щось ітд..но це як би буває всім не догодиш.Я до вчорашнього дня вважав харків'ян адекватними українцями я походу дуже помилявся!хоча судити всіх харків'ян із за шайки відбитих дибілів яким по всюду ввижаються кацапи це таке собі! я нічого не створюю я лиш написав що в моїй темі багато кацапів що сталось з ХФ раніше такого не було принаймні я не помічав! і тут почалось ти кацап бо ти не так написав і мова в тебе не така

Якщо ви приїжджали до Львова на екскурсію і вам екскурсовод "хфірткав"кнайпав" філіжанкав" ітд.. купу нових слів яких ви не чули!, то це не означає що всі у Львові так говорять заїдьте в мікро-район Левандівка де я живу і послухайте тут ніхто не говорить чистою Українською мовою присутній і суржик і "філажанки" і" кнайпи" буває но це вже люди старші переважнотак говорять! все в перемішку! ви би чули як моя бабця говорила Царстово їй Небесне ось наприклад коли прийшов з другом додому і спитав бабо ви шось їли вона говорить"та вжяла вкраяла си кусок бетону і насмарувала маслом тай перекусила троха тай ми хвате"я то поняв, а друг завис) харків'яни отямтесь шо ви мелете,а за хохлів і бандерів почитай мою тему це ваші "харківчани" таке пишуть! ну і тему я піднімаю бо мені треба продати свій товар!!