- Повідом.
- 7487
Я б навiть сказав "українською" та "але".Пардон по українськи Харків'я́ни! но звідки стільки кацапів?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я б навiть сказав "українською" та "але".Пардон по українськи Харків'я́ни! но звідки стільки кацапів?
випадково ще і в лічку написав) мені чесно однаково на якій мові говорять в мене купа знайомих російськомовні я добре розумію і спілкуюсь російською! мене напрягло слова хохол, жри сало,біндеровець,учі рускій ,нахуй с форума" всього лиш за слово в назві теми "Ігровий" і це на форумі Українського міста!
Я б навiть сказав "українською" та "але".![]()
"Адрес: Львов" скучные пошли кацапы
Ну і що? Львів все вірно я зі Львова в чому проблема?
Менi, чесно, байдуже, якою мовою спiлкуються.мені чесно однаково на якій мові говорять
Менi, чесно, байдуже, якою мовою спiлкуються.![]()
Не верь, не бойся, не проси. Тем кто ищет тайный смысл и обижается на слово, на ХФ делать нечего. Тут люди отдыхают и дурачатся.мене здивувала така кількість хуйлолюбів на одну тему)і слова хохол, жри сало,біндеровець,учі рускій ,нахуй с форума" всього лиш за слово в назві теми "Ігровий" це ж піздец повний і це на форумі Українського міста!
Як ти вважаєш, коли парфуми накриють пiдлогу країни, вомбат насiння врятує державу, бо вона хоче свiту?Ну і що? Львів все вірно я зі Львова в чому проблема?
А как он поймет, если не является носителем мовы. ))))Оно же не понимает где ошибки
Не верь, не бойся, не проси. Тем кто ищет тайный смысл и обижается на слово, на ХФ делать нечего. Тут люди отдыхают и дурачатся.
Кацап, якщо спілкуешся українською, треба мову знати.Ну і що? Львів все вірно я зі Львова в чому проблема?
Кацап, якщо спілкуешся українською, треба мову знати.![]()
Хуйово навчили.То це ви типу мене в кацапи записали??шо не так з моєю мовою? пишу як вмію як навчили!
Хуйово навчили.![]()
После слов Лукашенко о россии Минск остановит нефтепровод «Дружба»
Вице-премьер Белоруссии заявил о необходимости закрыть на ремонт нефтепровод из россии. Ремонт затевают после слов Лукашенко об обнаглевшей Москве и необходимости что-то противопоставить ограничениям на экспорт овощей
![]()