- Повідом.
- 4941
Cтареньке відео від Інни Сергіївни . Натрапив сьогодні . Кому ліньки дивитись все , можна подивитись з 9.45
?t=585
?t=585
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вот пока Берёза там стебался, я могла смотреть, только эта вонючая дырка подошла и свою гнилую пасть открыла - всё, я выключила, пиздец до чего мразину эти видеть не могу.
Харківчани звідки у вас стільки свинорусів з срускім міром во все еб..ло в місті взялось?ось тема моя по продажі Пк https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=5133630 загрились на слово "Ігровий" і давай бомбити хохол,сало,біндеровці) чи це для вашого міста норма?
Харківчани????!!!! Це хто такі?
Поспілкувався з консервою кацапською і волати?
Тут ХФ, тут і нахуй послати можуть...![]()
В Харькове говорят:Харківчани це Українці які живуть в Українському місті Харків!
В Харькове говорят:
харьковчене (по русски)
харьковчани (на суржике)
харківьяни (по украински)
харьковские (на жаргоне).
А говорить "харківчани" это как ходить в буденовке и с парашютом за спиной.
Кацап это не национальность и не язык, кацап это образ жизни. Как педераст это не сексуальная ориентация.звідки стільки кацапів?
Кацап это не национальность и не язык, кацап это образ жизни. Как педераст это не сексуальная ориентация.
А вопрос языка сейчас могут поднимать только подонки и провокаторы работающие за кремлевские деньги.
Пардон по українськи Харків'я́ни! но звідки стільки кацапів?