Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

За кого будешь голосовать и почему? Давай свою позицию.
Ну, я не хочу быть настолько слепоглухонемым, чтобы не замечать эту всеобъемлющую коррупцию, кумовство и "бизнес" на крови наших пацанов.
У нас по сути выбор из 3х зол: Барыга - Вор, Газовая "принцесса" и Клоун.
Одно зло, полное пустых обещаний, надежд и тотального обнищания мы уже испытали в полной мере. Остаётся выбрать ещё одно, но только уже из 2х других (..

Твоя "руцкогаварящая" макітра забула слово "зубожіння" :D

Твоя "руцкогаварящая" макітра забула слово "зубожіння" :D
Шо ты там пыжишься, шоколадный :іржач:
Лениво накидал картинок..опровергни по существу доводы, пускай пропагандонов Дубинского, Бигуса...или то всё пиздуны, просвети перемогами ??

То есть в выборах говна не селен и пришел тут всех хренососить под сливой? Пора бы уже и разбираться. Не отсвечивай.
А в чем ты видишь силу? Может я пришел убедиться, что я не прав, и надо таки еще раз выбрать первое, родное шоколадное зло, чтобы не стало еще хуже и Пукин не напал
?

Шо ты там пыжишься, шоколадный
Лениво накидал картинок..опровергни по существу доводы, пускай пропагандонов Дубинского, Бигуса...или то всё пиздуны, просвети перемогами ??
А у тебе немає "доводів", самі плітки та підкидання лайна на вентилятор, як і у всіх кремлеботів.

Шо ты там пыжишься, шоколадный :іржач:
Про кацапов что можешь сказать? Название темы читал ? :відстій:

кацап, пам'ятай: ти "стирчиш" нам "бапки", за газ! :D
Лондонський суд заборонив Газпрому виводити активи з Англії та Нідерландів
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

зовсім не "палєво" :D
Тимошенко хоче ліквідувати "Нафтогаз"

Трампнаш!
ЗМІ: Трамп відмовився розкрити суть переговорів з Путіним

Мюллер передав генпрокурору США звіт про ймовірне втручання РФ в американські вибори

Ну тимошонка вже "домовилась" же ж... - фсьо *уйня міша давай по-новій (с)
Медведчук і Бойко обіцяють і далі вести переговори з Росією

А єврейський піздюк так і сидить за кордоном, в кУмпанії з фірташем, курченком і т.п. - "очкує".
Коломойський подумує приїхати – зробити "приємне" Порошенку

Черговий успіх СБУ
Завербований Росією харків'янин заклав вибухівку у метро – СБУ

От мені цікаво, щодо місцевих "захтоугоднів".
Як можна бути таким уїбаном: вони тебе підірвати намагаються, а ти за них топиш, хіба не довбойоб? - довбойоб.

Вроде как по нашим новостям показывали, что трампушку додавили рассекретить переговоры. Хз, мож не внимательно слушал.
Подивимось. Але опирався він до останнього, отже там щось серйозне.
Думаю типу: поділимо Європу та Близький Схід як пиріг, наб'ємо кармани, отримаємо абсолютну владу, попутньо кілька війн з перемінним успіхом (договорняки, щоб були "перемоги").

Обидва безпринципні, безсовістні, дурні = море крові, руйнування, бідність, авторитаризм, терор, домінування комуністичного Китаю.

І тоді має сенс зробити повний фарш: опалення, гаряча вода, електрика (тепловий/паровий двигун через теплообмінник, коли надлишок тепла, гарячої води)
Ты забыл тепловой насос. Всё правильно без комплексного решения задачи, причём не очень простого эффект буде минимален,

Ааа, бедные лизоблюдские шоколадки, пуканы сразу подгорели, если кто другого мнения и не разделяет воровские потуги вашего хозяина - псевдопатриота!

А можно поинтересоваться, кто же ваш избранник?

Назад
Зверху Знизу