Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Китайский пластмассовый детская игрушка, у нас такие на Барабане продают.Они туда "Вепрь-12 Молот" засунули
Навіщо 40 років чекати?Думаете, через 40 лет большинство нынешних медиа-персон будет менее комично восприниматься?
Мені вони огідні стали ще при овочі, коли вони почали овочу підлизувати.Типово
Фу, пРативная рожа, скоро наверное отврат к кварталу будет, хотя уже и так давно не смотрел.
Лишенец москальский, ты понимаешь в чем разница - у нас выборы Президента. Цирк не цирк - гуй его знает кого выберут.Каклы пидарасы, клоунаду с выборами в неньке наверное весь мир смотрит, молодцы, прославились шо пиздец, дебилы![]()
Це екзит-поли покажуть, а нині воно - кандидат.Хлопці, ну не треба так казати на майбутнього президента України в темі про кацапів.
Досить флуду...
Хлопці, ну не треба так казати на майбутнього президента України в темі про кацапів.
Досить флуду...
Саша, смысл залётным что-то доказывать? Да и кацапам в принципе безсмысленно что-то объяснять.Лишенец москальский, ты понимаешь в чем разница - у нас выборы Президента. Цирк не цирк - гуй его знает кого выберут.
А у вас - выборы xуйла. Без вариантов.
Так что у кого клоунада с выборами...
Ну а теперь - иди нахуй в баню - засиделся
Є сенс.Саша, смысл залётным что-то доказывать? Да и кацапам в принципе безсмысленно что-то объяснять.
ображаєш, вольодькобот, я - порохобот і це всі знають.Добре, добре, юльоботи, я вас почув...
Навіщо 40 років чекати?
![]()
Коли це я змінював свої переконання? Я не ти.Це у першому турі, а у другому?