Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Китайцы уже грозят головы кацапам резать:браво::іржач:

В китайцях я навіть не сумніваюсь - хомо совєтікус, нарвались на собі подібних. Точніше, зробили їх колись подібними до себе.
Але що це за скажена собака там гавкає? Точно лох-тб, дуже влучна самоназва.

Однією сракою на два стільці:
Меркель: Я на боці Порошенка, але Європа не перериватиме відносини з Росією
"Звичайно я на боці пана Порошенка (у конфлікті з РФ – ред.), але питання, пов’язані з "Північним потоком-2", також лишаються для мене важливими", - пояснила вона
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Від такого шпагату можна і навпіл розірватись. Навіщо так мучитись, скажи вже як є: мені кремль відлистує бабла, я за кремль. Шо, не оберуть, посодють, ганьба? Ну так хто ж винен? Напевно кляті хахли - відмовились здаватись ординцям.

Клімкін сказав, коли Росії чекати персональних санкцій від ЄС
Рішення про введення персональних санкцій щодо Росії за агресію в районі Керченської протоки буде прийнято 18 лютого на засіданні міністрів закордонних справ ЄС.
"Я дуже сподіваюся, що санкції, які будуть у понеділок - це ще не кінець ... В ЄС вже є пропозиції, ви, напевно, чули про ідею про недопуск (російських) кораблів у порти, але є і креативні ідеї", - зазначив він.
Клімкін додав, що стосовно РФ незабаром очікуються санкції з боку США.
Також глава МЗС повідомив, що на засіданні міністрів закордонних справ країн-членів ЄС буде розглянуто і питання підтримки Донбасу - інфраструктурними та інвестиційними проектами.

За словами міністра, саме допомогу Україні ЄС планує зробити головною відповіддю на "Азовську криза".

От як обернулось "давієгоблять" - гаразд, чавимо. :D

cc2ghc.jpg

Чомусь завжди думав, що "могутня" срашка, а виявляється - це лише скалка. По Фрейду.

В Петербурге обрушились несколько этажей вуза
Несколько этажей учебного заведения, расположенного по адресу улица Ломоносова дом 9 в Санкт-Петербурге, обрушились 16 февраля.

Под завалами могут находиться семь человек.

По данным из открытых источников, по указанному адресу находится Университет ИТМО.

От як обернулось "давієгоблять" - гаразд, чавимо. :D

Эти все санкции вводятся только потому, что Украина непрерывно и на всех возможных уровнях требует этого от трусливых и продажных европейцев.
Поэтому для хуйла задачей номер 1 сейчас является смена власти в Украине.

Однією сракою на два стільці:

Від такого шпагату можна і навпіл розірватись. Навіщо так мучитись, скажи вже як є: мені кремль відлистує бабла, я за кремль. Шо, не оберуть, посодють, ганьба? Ну так хто ж винен? Напевно кляті хахли - відмовились здаватись ординцям.

Меркель скоро уходит. Думаю, она пойдет по стопам Шредера и будет работать или в Газпроме, или в связанной с ним структуре.:ганьба:

В Петербурге обрушились несколько этажей вуза

По предварительным данным, под завалами заблокирован 21 человек

Это не кацапы...Это Беларусь, Витебская область, самый днищенский регион, к сожалению...

Извините. У мненя при слове навоз других ассоциаций не возникает. И я думал, что у вас все таки до такого не доходит.

В Балтийске на пляже уже полтора месяца лежит авиабомба

О появлении опасного предмета стало известно после шторма, разыгравшегося в первые дни января. Авиабомба появилась на поверхности в результате размыва берега.

“Вывезти снаряд пока невозможно, потому что в администрации не заключён госконтракт на утилизацию снарядов из-за административных преобразований. недавно балтийский муниципальный район переименован в Балтийский городской округ”, — пояснили в администрации.

hdj3gh.jpg

В Балтийске на пляже уже полтора месяца лежит авиабомба

О появлении опасного предмета стало известно после шторма, разыгравшегося в первые дни января. Авиабомба появилась на поверхности в результате размыва берега.

“Вывезти снаряд пока невозможно, потому что в администрации не заключён госконтракт на утилизацию снарядов из-за административных преобразований. недавно балтийский муниципальный район переименован в Балтийский городской округ”, — пояснили в администрации.

hdj3gh.jpg

Это ядерный подводный дрон с непредсказуемой траекторией вернулся домой.

Назад
Зверху Знизу