- Повідом.
- 12392
и чего они такие злые? им что? в борщ плюнули?Весь опо блок.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
и чего они такие злые? им что? в борщ плюнули?Весь опо блок.
и чего они такие злые? им что? в борщ плюнули?![]()
Бутылку в зад вставили.![]()
В Рoccии загoрeлcя крупный тoргoвый цeнтр: видeo c мecтa ЧП
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Шо-то они сильно гореть стали.
А можно поименный список блядей, пожалуйста ?
С жопоблоком понятно, но вот эта сука косатая так гарно пела про НАТО с трибуні в Раде и ....опять при голосовании відсутня. Ну не блядь ли вона? И оказалось что "ЗА" проголосовало только пол фракции.Весь опо блок.
шампанского?Бутылку в зад вставили.
В "батьківщині" тимошонка однасцуко, там две Тимошенко ю.в., две, Карл. Одна за, вторая отсутствует.
От до чего увлечения Зоряном и Шкиряком доводят
То буде йому майданець.А якщо не буде, то що?
А давай ти не будеш вигадувати формальні відмазки, ти й сам це розумієш.А в чому різниця, протянутм крізь Раду закон "Луценка" або про зміни до Конституції сюсюрнадцятим пунктом замість "НАТО" вписати "шпіната"? Крізь Раду або можна протягнути, або ні. Якщо можна - то аби що.
І ще раз повторюю основне питання, якого ніхто не бажає чути: якщо завтара НАТО змінить назву на ОТАН, куди нам прагнути, згідно Конституції?
Та щось не схоже.Ещё раз повторю: я обеими руками за вступление в НАТО и одной рукой за вступление в ЕС. Я против что бы всякое П изменяло Конституцию на свой лад.
Они с неё и не слазили.
![]()
#action=share
А почему эти пидары вообще против НАТО ? Они что то вразумительное вообще говорят?
Та эт фотка времен йущенка - тада вся ПР против была. Кста, если бы усмотреть кто из голосоваваших сегодня "за" держится за шарики - было бы прикольноА почему эти пидары вообще против НАТО ? Они что то вразумительное вообще говорят?
Да вот никуйа ему не будет, если мы будем как аборигены водить хороводы вокруг костра за бусы и зеркальца.о буде йому майданець. Взагалі багато чого буде, не обов'язково до всенародного протесту дійде - шлях в тайожний союз став довшим та тернистим.
С жопоблоком понятно, но вот эта сука косатая так гарно пела про НАТО с трибуні в Раде и ....опять при голосовании відсутня. Ну не блядь ли вона? И оказалось что "ЗА" проголосовало только пол фракции.
Там два голосування було, те що сьогодні ось:
тимошонка проголосувала "за" щоб сильно не палитись перед виборами, але при цьому намагалась зірвати голосування разом зі шляшком.
На першому голосувала проти.
жьопаблок виклався по макимуму - проти.
П.С. не зручно сайт ВР зроблений, з пошуком взагалі трабли.
Білецький - гондурас, так само як й інші робить собі рейтинги на тупому обсиралові та обіцянках. Там якийсь спонсор-ляльковод за спиною стоїть.Білецький А.Є. Відсутній
аналогічно.Два патріоти, іті їх мать.
Щодо білецького в мене вже давно небуло ніяких питань.
Ярош Д.А. Відсутній
Він мене давно розчарував, слухав його заяви час від часу, "кохфе піть" з коломойшею він схоже не забуває і тимошонку поважає(як блєать і за що?А ярош неприємно здивував. Хоча і він не особливо напрягався,щодо рооботи у раді, я сподівався що сьогодні, на такому історичному голосуванні, він буде.