Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

xуйло на общее фотографирование пришёл первым.
То ли сингапурец на место поставил,
то ли боялся, что вообще не пустят.
:іржач:

hf1bcc.jpg

xуйло на общее фотографирование пришёл первым.
То ли сингапурец на место поставил,
то ли боялся, что вообще не пустят.
Часто розповідають пропагандистську казочку про крутого вовачку і його важке дворове дитинство. А насправді воно задрот звичайний, що ховався за спинами хуліганів, спідницями та намагався догодити всім, ще й дурний. Це все видно не озброєним оком.

Ближче та дешевше можливо.І були б то довоєнні часи, ніхто б і не здивувався.Але як у росіян вміщується в голові вбивати українців та користуватися послугами Києва, який доречі ваші ж депутати закликають бомбити:рл:ПС.шо робити на середземному морі в такий час:confused:

Кто призывал? Жирик? Ну так он маргинал по роли,а в жизни достаточно прагматичен. У вас таких много больше в Раде...
Так-то зимой лучше гораздо в Тай или Китай, но и подороже будет. А в Тунис мы летом собрались-Я за раннее бронирование, когда семьей отдыхаем.

Кацо, нам піхуй, лети хоч врай, пошесть єгипетська.
Головне подалі звідси. Тільки не переплутай Хантимансійськ з Бангкоком зп'яну.

#бюджетнi_кошти #кремiнал #фiктивнiсть #щодо_прозоростi_використання_бюджетних_коштiв #вкраденi_грошi Нарештi, й ми, зможемо донести до Губернатора, важливу iнформацiю, стосовно розкрадання бюджетних коштiв. Про фiктивну дiяльнiсть у сферi спортивного орієнтування у Харкiвськiй областi, завдяки встановленим фактам у перiод з 2017 по 2018 рокiв, стосовно "прозоростi" використання бюджетних коштiв Управлiнням у справах молоді та спорту ХОДА у перiод з 2012 по 2018 роки.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

dhd5bb.jpg

Нафига постоянно разбанивать тульского великобурята из перманентной къебенизации? :незнаю: :рл:

Часто розповідають пропагандистську казочку про крутого вовачку і його важке дворове дитинство.
Що тут розповідати, я дитинство провів на дворі,бо батьки вчителі в школі інтернаті,приходили в 11 вечора,я вже спав,а йшли в 6.30,я ще спав.
Вулиця мій вихователь.Жартую,в клали в мене все що могло вміститись.
Но таких срайків як хуйло не раз бачив,за одного заступився,потім пожалів.
Срайко є срайко,завжди мовчить не із за цього, що нема,що сказати а сцить що знайдуть за що відпиздити.

Кто призывал? Жирик? Ну так он маргинал по роли,а в жизни достаточно прагматичен. У вас таких много больше в Раде...
Так-то зимой лучше гораздо в Тай или Китай, но и подороже будет. А в Тунис мы летом собрались-Я за раннее бронирование, когда семьей отдыхаем.

А не треба на нас переводити.
Новинка російського кінопрокату, блокбастер "Дави його, блядь" ми бачили.
Хіти минулих років які не втрачають актуальності:
-Україна, то не країна.
-Української мови не існує.
-Українці то не люди.
- кримнашутрітєсьхахли.
Ну і там ще купа всього.
А нічого так з руками, по лікті в нашій крові, літати з Борисполі?:рл:
Все вищевказане виконували звичайні люди.Такі як ви.
Звичайні, прості росіяни вбивали українців.Не путін і не жириновський.
Ви і тільки ви прокляті вбивці.
Мені зовсім не хочеться вас тут бачити, навіть а аеропорту.
Я не ненавиджу росіян, вони мені огидні і мерзенні.Вони як епідемія.А епідемію зазвичай локалізують.Дуже хочу, щоб ваш лідер швидше опустив залізний занавіс, і росіянами більше не смерділо нігде.

Часто розповідають пропагандистську казочку про крутого вовачку і його важке дворове дитинство. А насправді воно задрот звичайний, що ховався за спинами хуліганів, спідницями та намагався догодити всім, ще й дурний. Це все видно не озброєним оком.

Та ні, ця бидляча звичка спеціально запізнюватись.Задроти як раз патологічно пунктуальні.Маю колегу задрота:)
А путін просто звичайне бидло з комплексами та підборами.:DІ президента-бидлана ніколи у світі не приймуть в пристойні кола.Ніколи.В російського бидлана крадене з карманів стирчить, а з рук кров капає.

Первая новость на рбк :D

d2ceeh.jpg

Та ні, ця бидляча звичка спеціально запізнюватись.Задроти як раз патологічно пунктуальні.Маю колегу задрота
А путін просто звичайне бидло з комплексами та підборами.І президента-бидлана ніколи у світі не приймуть в пристойні кола.Ніколи.В російського бидлана крадене з карманів стирчить, а з рук кров капає.
Залишусь при своїй думці: воно задрот.
Задрот не означає розумний, це той кому "не дають", звідси й море комплексів, ненависть, потім манія величі в разі успіху, провал, ганьба, знову комплекси. Недоколихане.
До того ж воно вже старий пеньок, а поводиться й досі як закомплексований школяр.

Назад
Зверху Знизу