Да ты прямо Ющенко! "Не той народ достався"...
Народ завжди той! І влада та, яку він обирає. Яскравий приклад - кацапстан.
(Саме тому мене смерть хуйла не влаштовує - має розвалитися уся та поєбєнь під назвою расєйская пєдєрація!)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да ты прямо Ющенко! "Не той народ достався"...
Єто иллюзия. При должном контроле - можно обеспечить выбор без выбора.Народ завжди той! І влада та, яку він обирає.
Ну, это просто прям утопический рпример. Там "выбор без выбора" - основное правило. Не знаю, почему они их до сих пор вообще не отменили. Реально не нужны же.Яскравий приклад - кацапстан.
(Саме тому мене смерть хуйла не влаштовує - має розвалитися уся та поєбєнь під назвою расєйская пєдєрація!)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Банк отмывал 10 млн $ в день. В отмывании фигурирует ФСБ и племянник xуйла.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Трішки офтопу .
От саме тому народ і повинен думати і обирати у місцеві і потім усі інші законодавчі та виконавчі органи влади. Щоб перші робили нормальні закони, а другі їх перетворювали у життя, а не кидали стріли один на одного. А ці вилупки навіть на роботу не ходять. Хоча й правильно : або народ робить висновки та на наступних виборах ставить галочку усвідомлено, або залишається стадом на чолі з підарасами.Єто иллюзия. При должном контроле - можно обеспечить выбор без выбора.
Именно по этой причине нет графы "против всех". Ты ОБЯЗАН выбрать из того, что дали. Вот притывсихи и голосуют кто за кого. Ну и телеканалы плотно работают с населением. Их петя не контролирует.
От давай подивимось, скіки підарасів проголосують за нього, - впевнений, немала кількість збереться. А якщо воно ще пройде у парламент, взагалі зашквар буде. А ти кажеш, нема вибору.Я думаю, что эту старую гэбэшную суку надо распять в трусиках, посадив на пирамидку.
ОМОН - ну просто надо пиздить. "Потому, что гладиолус"(С)
Я думаю, что эту старую гэбэшную суку надо распять в трусиках, посадив на пирамидку.
Під вибори буде операція Савченко2 щоб вже напевно гебіст і аферист потрапили в ВР.От давай подивимось, скіки підарасів проголосують за нього, - впевнений, немала кількість збереться. А якщо воно ще пройде у парламент, взагалі зашквар буде. А ти кажеш, нема вибору.
Про кого мова?гебіст і аферист