- Повідом.
- 5208
Теперь я знаю во что переименовать московский проспект.
Проспект Маккейна звучит ахуенно и слышу бабаханье кацапских пуканов в далеке.
А що,в Україні вже герої закінчились?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Теперь я знаю во что переименовать московский проспект.
Проспект Маккейна звучит ахуенно и слышу бабаханье кацапских пуканов в далеке.
Слава Украине!!!!
Сдох давно! Майбутнє за незалежною Україною! В яке нас веде Порошенко! Слава Україні!
Вибач! Це кляті москалі підсунули мені клавіатуру з цією клятою кацапською мовою! Путін свинорус! Путін хуйло! Героям слава!
Чого тобі не зрозуміло? Чи ти проти України? А не свинорус ти часом?Портрета Путіна хуйла в тєбє дома не висить?
Чи ти ще й не зрозумів що Крим Укрїнський?? Героям слава!
Можете не вибачатись перед латентним кацапом "SiD". То лайно колись завезли до нас з кацапщини. Воно тут залишилось та так i не зрозумiло - де живе. Додому в мордор воно чомусь не iде.
SID кацап???? Яка ганьба!!!Він розкаявся може?
А нирки на деревах як ростуть ?
Патріотично догори!
это мерзкоdrewwdreww сказав(ла):Свинорус Я
Зізнався кацапська свинюка? Тепер розкайся, і живи українцем як гідна людина! І слухай Порошенко тільки, а не свого хуйла путінського!Якщо щось не зрозуміло буде питай у нас, ми тобі допоможемо, а то ці кляті москалі в блудняк людей вводять! А ти пока не зовсім сформований патріот можеш попастись на провокації москалів! Тримайся брате! Ми тобі допоможемо! Слава нації!!!
![]()
З якою метою цікавишся? Ти бува не свинорус кацапський? Все тобі цікаво як воно у укрїнців! Перестань бути кацапом і сам дізнаєшся всі відповіді на свої питання як воно бути українцем! Це тобі не блини з лопати їсти! Як тільки отримаєш український паспорт і вивчиш мову, відчуєш себе людиною, і навіть член буде краще і довше стояти! Слава патріотам!!!!![]()
интересно, это кремлебот такой, или у минстеця бюджет на троллей урезали, и набирают таких долбоебов?
уже реально хрен отличишь кремлебота от порохобота...![]()