Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Сцууууукооооо, таки є:
jhfh7d.jpg

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ану всім боятись! :)

Ну безглуздо ж і не віриться, але воно є :рл:

Вкладення

• 01.jpg
    01.jpg
    85.6 КБ · Перегляди: 594
Володин хуй охуел:
jagg6f.jpg

Ахаха! У кацапов подгорает от осознания того, что придется за оккупацию и восстановление инфраструктуры платить очень долго :клас:

Решили пустить встречную волну.

Это хороший знак. Предчувстуют жопу и провал аферы.

У них всегда так:
Говорят, что хохлы должны за газ, а по факту сами получают иск на круглую сумму

Кричат о фашистах, карателях и хунте в Киеве, а сами сажают политзаключенных, захватывают заложников, творят военные преступления, убивают мирняк, взрывают мосты, ведут военную пропаганду, воюют со всеми соседями, режут животы и разграбляют чужое имущество

Ведут войну с ИГИЛ, а сами его возглавляют

Говорят, что победили в Чечне а платят дань Кадырову

Освободили Дамбас, а там засилие террористов и наемников из рашки не дают жизни мирным украинцам и грабят их

И еще куча подобных фактов.

Обыкновенное двоемыслие по Оруэллу.

До речі, я не знайшов цей "патент", ну хоч посміялись :D
Може не там шукав, чи не так шукав.

Але знайшов оце:
hdj3jh.jpg

Схоже воно таки існує :іржач:
Походу це вєртохуй 2.0

Так воно ще й вертикального зльоту !!!??? :D Хоча якби горизонтального, то на ріжок з набоями потрібно було б шасі прикрутити.

Якщо не помиляюся, там двигуни типу T-Motor U11 KV120 (дуже схоже).
Максимальна тяга такого двигуна складає 12,3-12,4 кг.
Вага самого дрона 23 кг.
Тобто ці придурки вважають, що запасу тяги в 1,6-1,8 кг достатньо для вертикального зльоту.
Ну-ну. Чекаємо на мультик з польотом цього "карсона". :D

Это со снаряженным рожком или без?

Кацапи не в курсі, що для ЛА вказують три маси:
- маса пустого,
- нормальна злітна маса,
- максимальна злітна маса.

Тому пишуть так:

23-килограммовый аппарат с трехметровым крылом построен по аэродинамической схеме «утка»

Доречі, про схему "качка"... кацапи також не в курсі, що для центру мас, як у цього дрона, вона не придатна.

Кацапи не в курсі, що для ЛА вказують три маси:
- маса пустого,
- нормальна злітна маса,
- максимальна злітна маса.

Тому пишуть так:

Доречі, про схему "качка"... кацапи також не в курсі, що для центру мас, як у цього дрона, вона не придатна.
Ну я к тому шо мож рассчитывали шо при израсходовании боекомплекта масса уменьшается и как следствие увеличиваются летные параметры. А ваще там скорей по принципу пийонера Гриши спроектировано :ги:

До речі, я не знайшов цей "патент", ну хоч посміялись :D
Може не там шукав, чи не так шукав.

Але знайшов оце:
hdj3jh.jpg

Схоже воно таки існує :іржач:
Походу це вєртохуй 2.0

моторчики с Aliexpress
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну я к тому шо мож рассчитывали шо при израсходовании боекомплекта масса уменьшается и как следствие увеличиваются летные параметры. А ваще там скорей по принципу пийонера Гриши спроектировано :ги:

Ну мені трошки стало цікаво, чи можна взагалі це "ізобретеніє" підняти у повітря...
Так, можливо.
Треба збільшити тягу, додавши ще 2 таки ж самі двигуни.
Зліт-посадка лише крилами догори, дулом донизу (інакше він просто буде перевертатися при найменшому пориві вітру).
Тобто профіль крила треба розвернути на 180 градусів.
При горизонтальному переміщенні фюзеляж все одно буде зберігати якийсь кут відносно горизонту, бо на його швидкостях він просто не зможе прийняти горизонтальне положення, тим паче при повному боєкомплекті.
При використанні для знищення цілі, займати вертикальне положення, зависаючи як звичайний коптер. Це стабілізує його положення, та трохи нівелює наслідки віддачі під час пострілу.

Ну тобто треба взяти все це непорозуміння і з ноля його переробити.

Ну мені трошки стало цікаво, чи можна взагалі це "ізобретеніє" підняти у повітря...
Так, можливо.
Треба збільшити тягу, додавши ще 2 таки ж самі двигуни.
Зліт-посадка лише крилами догори, дулом донизу (інакше він просто буде перевертатися при найменшому пориві вітру).
Тобто профіль крила треба розвернути на 180 градусів.
При горизонтальному переміщенні фюзеляж все одно буде зберігати якийсь кут відносно горизонту, бо на його швидкостях він просто не зможе прийняти горизонтальне положення, тим паче при повному боєкомплекті.
При використанні для знищення цілі, займати вертикальне положення, зависаючи як звичайний коптер. Це стабілізує його положення, та трохи нівелює наслідки віддачі під час пострілу.

Ну тобто треба взяти все це непорозуміння і з ноля його переробити.
Зачем? Щас его Кирушик водичкой покропит и всьо будет ОК...

Бірлядь! :D
Про віддачу не чули, та й нафуя там ріжок? Шо реально ак вирішили присобачити? Ось так просто?
Ну хоч мушку не забули спиляти :D

П.С. а там і спусковий гачок є, заклеєний (мабуть скотчем) :D

Скажи?! 12 калибр отправит ероплан в обратное направление))

Так воно ще й вертикального зльоту !!!??? Хоча якби горизонтального, то на ріжок з набоями потрібно було б шасі прикрутити.

Якщо не помиляюся, там двигуни типу T-Motor U11 KV120 (дуже схоже).
Максимальна тяга такого двигуна складає 12,3-12,4 кг.
Вага самого дрона 23 кг.
Тобто ці придурки вважають, що запасу тяги в 1,6-1,8 кг достатньо для вертикального зльоту.
Ну-ну. Чекаємо на мультик з польотом цього "карсона".
Та я теж подумав що ніфіга ті моторчики не піднімуть, не кажучи вже про "компонування": при зльоті завалиться нафік і все. І як зібрались змінювати положення в горизонтальне?
Це моторчики для звичайного чотиримоторного дрона, імхо, побутового дрона. Хоч би лопаті зробили максимально можливого з конструктивної точки зору розміру.

Та я теж подумав що ніфіга ті моторчики не піднімуть, не кажучи вже про "компонування": при зльоті завалиться нафік і все. І як зібрались змінювати положення в горизонтальне?

Вважаю, що вони розраховують переводити цей ЛА у горизонтальне положення за рахунок переднього оперення, яке (на їх думку) буде стабілізувати апарат у польоті, а також використовуватися як кермо висоти.

Це моторчики для звичайного чотиримоторного дрона, імхо, побутового дрона. Хоч би лопаті зробили максимально можливого з конструктивної точки зору розміру.

Та це вже максимум площі цих лопатей. Далі не має сенсу збільшувати, тільки ставити додаткові двигуни.

Доречі про двигуни...
Навіть чисто теоретично, якщо штатні два двигуни й відірвуть цей дрон від землі, то поки він не перейде у горизонтальне положення, його буде нести навіть невеликим вітерцем, бо розмах крил 3 метри!!! :)
Хоча я дуже сумніваюся, що воно взагалі зможе піднятися з повним боєкомплектом.
Про якісь там стрільби взагалі мови не йде.

Взагалі "гібридна" :рл: війна з кацапами дедалі частіше нагадує це:

(хто є хто самі здогадаєтесь)

Назад
Зверху Знизу