Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Володин хуй охуел:
![]()
До речі, я не знайшов цей "патент", ну хоч посміялись
Може не там шукав, чи не так шукав.
Але знайшов оце:
![]()
Схоже воно таки існує
Походу це вєртохуй 2.0
Это со снаряженным рожком или без?Вага самого дрона 23 кг.
Это со снаряженным рожком или без?
23-килограммовый аппарат с трехметровым крылом построен по аэродинамической схеме «утка»
Ну я к тому шо мож рассчитывали шо при израсходовании боекомплекта масса уменьшается и как следствие увеличиваются летные параметры. А ваще там скорей по принципу пийонера Гриши спроектированоКацапи не в курсі, що для ЛА вказують три маси:
- маса пустого,
- нормальна злітна маса,
- максимальна злітна маса.
Тому пишуть так:
Доречі, про схему "качка"... кацапи також не в курсі, що для центру мас, як у цього дрона, вона не придатна.
До речі, я не знайшов цей "патент", ну хоч посміялись
Може не там шукав, чи не так шукав.
Але знайшов оце:
![]()
Схоже воно таки існує
Походу це вєртохуй 2.0
Ну я к тому шо мож рассчитывали шо при израсходовании боекомплекта масса уменьшается и как следствие увеличиваются летные параметры. А ваще там скорей по принципу пийонера Гриши спроектировано![]()
Зачем? Щас его Кирушик водичкой покропит и всьо будет ОК...Ну мені трошки стало цікаво, чи можна взагалі це "ізобретеніє" підняти у повітря...
Так, можливо.
Треба збільшити тягу, додавши ще 2 таки ж самі двигуни.
Зліт-посадка лише крилами догори, дулом донизу (інакше він просто буде перевертатися при найменшому пориві вітру).
Тобто профіль крила треба розвернути на 180 градусів.
При горизонтальному переміщенні фюзеляж все одно буде зберігати якийсь кут відносно горизонту, бо на його швидкостях він просто не зможе прийняти горизонтальне положення, тим паче при повному боєкомплекті.
При використанні для знищення цілі, займати вертикальне положення, зависаючи як звичайний коптер. Це стабілізує його положення, та трохи нівелює наслідки віддачі під час пострілу.
Ну тобто треба взяти все це непорозуміння і з ноля його переробити.
Бірлядь!
Про віддачу не чули, та й нафуя там ріжок? Шо реально ак вирішили присобачити? Ось так просто?
Ну хоч мушку не забули спиляти
П.С. а там і спусковий гачок є, заклеєний (мабуть скотчем)![]()
Та я теж подумав що ніфіга ті моторчики не піднімуть, не кажучи вже про "компонування": при зльоті завалиться нафік і все. І як зібрались змінювати положення в горизонтальне?Так воно ще й вертикального зльоту !!!??? Хоча якби горизонтального, то на ріжок з набоями потрібно було б шасі прикрутити.
Якщо не помиляюся, там двигуни типу T-Motor U11 KV120 (дуже схоже).
Максимальна тяга такого двигуна складає 12,3-12,4 кг.
Вага самого дрона 23 кг.
Тобто ці придурки вважають, що запасу тяги в 1,6-1,8 кг достатньо для вертикального зльоту.
Ну-ну. Чекаємо на мультик з польотом цього "карсона".
Дискретний реверсопланСкажи?! 12 калибр отправит ероплан в обратное направление))
Та я теж подумав що ніфіга ті моторчики не піднімуть, не кажучи вже про "компонування": при зльоті завалиться нафік і все. І як зібрались змінювати положення в горизонтальне?
Це моторчики для звичайного чотиримоторного дрона, імхо, побутового дрона. Хоч би лопаті зробили максимально можливого з конструктивної точки зору розміру.
Скажи?! 12 калибр отправит ероплан в обратное направление))