Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ізраїль відкинув вимогу Росії збільшити часовий інтервал інформування про операції своїх військових у Сирії.
NB. І ти, Брут? Ще один удар в спину від того, з ким, здавалось, вже домовився. Про що це свідчить? Про те, що Єрусалим не тільки виявляє принциповість, але й про те, що він клав свої пейси на всі С-300, 400… 900, якими верховний шаман Великобурятії погрожував збивати ізраїльські літаки. От ніхто вже не боїться російських ракет за виключенням російських пілотів.
блядь , они интересные, можно подумать кто-то сомневается что они в момент сольют инфу всем террористам

«Глава» Крыма попросил ФСБ вернуть выделенные на взятки деньги

Аксёнов рассказал, на чьи деньги «брали» крымских чиновников-взяточников
"Приехал попросить его, чтобы те средства, которые я выделял на работу со взяточниками, мне как можно быстрее возвращали", - добавил он. Аксёнов уточнил, что на данный момент 2 млн рублей из его собственных средств являются вещественными доказательствами в различных уголовных делах.

:D

В общак пошли бабки. В кремель пацанам на грев :D

Было?
Лондон – У Великій Британії оприлюднили список депутатів Палати лордів британського Парламенту, діяльність яких, як стверджують, оплачує Росія. Принаймні, всі вони мають ділові чи фінансові інтереси в Росії. Оприлюднення цього документу спричинилось до закликів у стінах Вестмінстера, щоб за умов дедалі більшої російської агресії і нападів у різних країнах світу, включно з Британією, депутати офіційно задекларували фінансові інтереси, пов’язані з Росією. На додаток, депутати британського парламенту пропонують переглянути статус і правила поведінки депутатів Палати лордів, зокрема, у тому, що стосується прозорості їхньої діяльності і зв’язків із закордоном. Цей останній скандал у Вестмінстері став наслідком незалежного розслідування журналістів одного з найповажніших часописів Сполученого Королівства – The Times.

как же эта гангрена пролазит везде.

Караченцов умер

Караченцов умер

Светлая память! Я люблю его песни. Пожалуй единственный из российских актеров, смерть которого меня по настоящему тронула.

совсем охуели в шишку холопы, руки господам тянут

3cdhaj.webp

Кто дал право этой потаскухе доносить до козломордых, что хотят украинцы? Ебанутая? И почему ее после таких эфиров пускают в страну?

Дивися глибше це не для українців це для касапів, щоб сиділи рівно і тихо. Так як українці не дивляться расєя 1, а якщо дивляться то це або вата, або ті кого не смішить програма "Розсміши коміка".
От якби це показали по українському ТВ я думаю воно було б під ростовом разом з дирекцією канала, а так норм нехай касапи хавають.

Светлая память! Я люблю его песни. Пожалуй единственный из российских актеров, смерть которого меня по настоящему тронула.

Світла пам"ять... В часи Майдану в Київ приїзжав, вже на каталці... Після нападу та окупації Криму за Україну щось казав..

Дивися глибше це не для українців це для касапів, щоб сиділи рівно і тихо. Так як українці не дивляться расєя 1, а якщо дивляться то це або вата, або ті кого не смішить програма "Розсміши коміка".
От якби це показали по українському ТВ я думаю воно було б під ростовом разом з дирекцією канала, а так норм нехай касапи хавають.

Так там весь смысл в том, что, сидите в жопе? - Сидите ровно, а то еще хуже будет. "Ниче, ниче, все хорошо, хуже не будет!" Ян Арлазоров

потому, что он был не в состоянии говорить про Крым?

Кто дал право этой потаскухе доносить до козломордых, что хотят украинцы? Ебанутая? И почему ее после таких эфиров пускают в страну?

Вообще любопытное животное. Последние года иногда бросается в глаза её злобная морда на кацапских ресурсах - там её сильно полюбляют.

Неужели это появляется в Украине и кто-то из украинцев с ней спокойно общается, без того, чтобы просто придавить как мерзкую гадину?

Вот интересно - кто?

Не люблю мордоське тб постити, але тут цікава тенденція вимальовується. То Чубайс конкретно гнав на хуйла і його провали в керівництві мордором, а тепер Сулашкін як з цепу зірвався.)) Шо льод тронувся, гаспада прісяжні засєдатєлі?

Откуда ты знаешь, был или не был?:відстій: Много российских артистов не ссучилась, и говорит то, что думает, а не то, что фюреру нравится!

могу перефразировать - потому, что ты не знаешь его позицию по Крыму?

Вопрос в том, почему его смерть тебя тронула? Актер или из-за других качеств?

Назад
Зверху Знизу