- Повідом.
- 99080
Иностранная звезда начала мировое турне по рашке
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
нормально кстати поет
я заслушался
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Иностранная звезда начала мировое турне по рашке
нормально кстати поет
я заслушался
А в это время:Поддерживать рубль нечем: запасы свободной долларовой ликвидности за месяц сократились почти в 5 раз.
А в это время:
Правительство россии выделило дополнительные 815 миллионов рублей на эксплуатацию стадионов и тренировочных баз чемпионата мира, а также содержание временной инфраструктуры турнира.
Фактические изображения были сняты еще в 2013 году и обнаружены в блоге Google Sightseeing - кажется, что они были удалены с Карт Google сейчас - так что нет способа проверить, где они были взяты.Дайте координату на карту.
Шо шльондра - це правда.Страшная, потная и вонючая шльондра. А кацапет хавает. Под бояру видимо заходит.
Напомнила Лолиту, когда переехала к кацапам.Шо шльондра - це правда.
Але вона не страшна.Люби Боже правду.А на фоні кацапок так тим паче.Вони там хвору поклонську ( з перекошеним ротом) проголосили королевою краси.Шо вже за лорак казати.
Хоча, десь писали нещодавно,що лорак зробила чергову підтяжку обличчя,і не зовсім вдало.
Фотку взяла з її інстаграму.
[/URL][/IMG]![]()
Фотку взяла з її інстаграму.
[/URL][/IMG]![]()
Проездом из городу Парижу.
DZIKI BELARUSALIM
@GrandAndrei
Сборная россии встала с колен, а сборная Уругвая застегнула ширинку и закурила ...
в типовий несмакНо после жизни с кацапами превратилась в
з тою різницею, шо хуйло не розважає курочок на новосибірській птахофабриці, а всього лише цьомкає маленьких хлопчиків в животик.У неё с хуйлом один поастический хирург на двоих?
.В мадам дуже дорога сумка. Сукня і взуття , я впевнена також недешеві.Чого ж вона така страшна, я не знаю.
![]()
Вспомнился анекдот:Але вона не страшна
ЗГАДАЛОСЬ з хулiганського дитинства :
"В тебе платячко рябе!
Мабуть ,виiбу тебе!!!"
Напомнила Лолиту, когда переехала к кацапам.
Но после жизни с кацапами превратилась в
![]()
это гмо не знает,что такое щётка для волос.в типовий несмак![]()
Є таке діло.Це той випадок коли ніби грошей багато, а смаку немає.
Це як у нас пшонкастайл.
Тут от постили у тві,кацапи до речі.В мадам дуже дорога сумка. Сукня і взуття , я впевнена також недешеві.Чого ж вона така страшна, я не знаю.
![]()
мені цікаво, чого вони там всі розпатлані. ну, геть всі ьаьи. мода така?в типовий несмак![]()
Є таке діло.Це той випадок коли ніби грошей багато, а смаку немає.
Це як у нас пшонкастайл.
Тут от постили у тві,кацапи до речі.В мадам дуже дорога сумка. Сукня і взуття , я впевнена також недешеві.Чого ж вона така страшна, я не знаю.
![]()
"В тебе платячко рябе!
Та не.Є таке діло.Це той випадок коли ніби грошей багато, а смаку немає.