Новости ЖКХ

Или как там кацапы говорили по поводу майдана в Украине?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Новости ЖКХ
пиздец. мне кажется, или Малинин стал похож на Гурченко в старости
То мабуть ті голодранці й полізли в Україну за імплантантами. Вони напевне були дещо здивовані тим, що видаленням зубів у росіян в нас займається ВСУ та добровольчі батальйони.На кацапії дуже дорогі стоматологічні послуги.Імплантація та протезування.Вони не безкоштовні.Грошей у цих голодранців з рашки, немає.Того і пішли в абдрачєніє данбаса
ПС.тітка нещодавно ставила собі імпланти,200000 руб.4 шт.подальше протезування приблизно стільки ж.І шо саме смішне, ій лікар порадив ставити імпланти в Україні, бо на постсовку в нас самі дешеві ціни на стоматологію.
То мабуть ті голодранці й полізли в Україну за імплантантами. Вони напевне були дещо здивовані тим, що видаленням зубів у росіян в нас займається ВСУ та добровольчі батальйони.
І при чому безкоштовноНехай щастить!
А мне он кобздона напоминает, тока блондина.![]()
Зато гриву хуйлу какую сделали!Жопошники, пожалели воска на Трампа и Ына, они ведь куда круглее![]()
Как в анекдоте - "Давай, давай, вгоняй меня в долги"...Не признаётся шо ищо на бутылку сажали.
Зато гриву хуйлу какую сделали
Гостям ЧМ-2018 будет на что посмотреть!
![]()
.Известный британский режиссер Гай Ричи снял рекламное видео, связанное с чемпионатом мира по футболу в россии.
Главным героем видеоролика стал юный футболист Андрей, который противостоит гопникам во дворе. Мальчик, олицетворяющий будущее российского футбола, красивым ударом оставляет в дураках четырех хулиганов
Это Донецк, Киевский р-н, поздняя осень 2014г.Может это ритуал какой, танец шаманский, экзорцизм, очищение дома с приведениями