Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Коммент Невзорова: "Загадочное видео. Судя по всему это последний писк русской культуры. Певица Бузова выкармливает певца Киркорова свежими слюнями."

Нельзя уж так громко пиариться на предательстве.
Хотя, наверняка, конкуренты науськали этих животных.

Ви ще й досі не зрозуміли, московити бояться памʼяті українців.

2025-06-22_230917.png

2025-06-22_231541.png

2025-06-22_231214.png

2025-06-22_232914.png

2025-06-22_231742.png
2025-06-22_231119.png
але ти власними руками весь час на поверхню української пам"яті виносиш оце лайно з його небуття.

носії скреп та традиційних цінностей, хуле. добре, хоч не у ректум йому свою ковирялку тикала... :рл:
До речі, про скрєпи&цінності: Дмітрій "радіоактивнийпєпєл" Кісєльов, оказиваєтся, 20 кілограм тому назад бил, красавчік етакій - боєць на два фронти...

Не сказати, шо здивований, навіть навпаки: "пазл складається помаленьку"

До речі, про скрєпи&цінності: Дмітрій "радіоактивнийпєпєл" Кісєльов, оказиваєтся, 20 кілограм тому назад бил, красавчік етакій - боєць на два фронти...
так. пам"ятаю, на якомусь українському каналі виступав... на іств?..

"Я почувствовал себя более украинцем, я почувствовал себя своим, я почувствовал, что я вполне самостоятельная часть украинского пейзажа. Это накладывает определенный груз ответственности и я уже переживаю за Украину, как ее часть", - говорил пропагандист через год после начала своей работы в Украине.

Ви ще й досі не зрозуміли, московити бояться памʼяті українців.
Все ми зрозуміли вже давно: московити не бажають бачити Україну самостійною державою взагалі. В усіх її проявах. І тому приділяти увагу "харошим руським" не варто теж взагалі.

Давайте не будемо типу пів країни таких людей живе в Україні.
На сьогоднішній день ватніків не більше від 3% до 13 %.
Вони кажуть путін хуйло, але не хочуть відмавлятися від московської мови,упц мп та “хороших" московитів.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2025-06-22_115343.png

А ещё такие русскоговорящие защищают страну.

Все ми зрозуміли вже давно: московити не бажають бачити Україну самостійною державою взагалі. В усіх її проявах. І тому приділяти увагу "харошим руським" не варто теж взагалі.
Нажаль не всі це досі розуміють.

так. пам"ятаю, на якомусь українському каналі виступав... на іств?..

"Я почувствовал себя более украинцем, я почувствовал себя своим, я почувствовал, что я вполне самостоятельная часть украинского пейзажа. Это накладывает определенный груз ответственности и я уже переживаю за Украину, как ее часть", - говорил пропагандист через год после начала своей работы в Украине.
Певно, висловився вище занадто завуальовано. Про "два фронти" мав на увазі не стільки працю Д.Кісєльова в Україні, а банальну гомосятину на тлі сьомох (гетеро)шлюбів.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу