Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Оце саме те, що я постійно відслідковую і пишу. Хтось якось пробував дратівливо коментувати. Я на те не заажаю.
Правда в тому ' що ліквідна частина в заначці закінчилася ще минулого року, зашишилося трохи юанів, але не зрозуміло, який це зараз актив при тотально падаючих ринках.
Тому кумулятивний ефект фінансової кризи наростатиме, і в серпні має прилетіти чорний лебідь.
За умови, що трампісти не почнуть війну з іраном.
Для прикладу - рівень падіння ставок вартості перевезень вантажів. Вантажівки 5 т вантажопідйомність, 30 м куб об'єм. Влітку 24-го було плюс мінус 30 руб/км, а зараз навіть буває 5 з хвостиком. І паливо подорожчало. До речі, найдешевше паливо в окупованій Луганщині. Орки продають цистернами )))
і найвеселіше, ексзістенційна виделка: не понизять ставку, як від сапхізадовни вже вимагають чемезови, потаніни та ко - сколапсує промисловість (не швидко), понизять ставку - нарід кинеться у банки забирати вклади, яки приносили такі непогані відсотки... наїбнуться банки, які і так вже всі у токсичних займах... а перекредитуватися нема де... ще й ФНД - плаче... дефіцит бюджету на рік закладений 4 трільйони. за січень-лютий був 1,7 :оплески:

Останнє редагування:
і найвеселіше, ексзістенційна виделка: не понизять ставку, як від сапхізадовни вже вимагають чемезови, потаніни та ко - сколапсує промисловість (не швидко), понизять ставку - нарід кинеться у банки забирати вклади, яки приносили такі непогані відсотки... наїбнуться банки, які і так вже всі у токсичних займах... а перекредитуватися нема де... ще й ФНД - плаче...
Родичі кажуть, що йдуть слухи про заморозку вкладів. Але ситуацію це не врятує. Лише розжене інфляцію. Бо замість вкладів фублі підуть на валютний і товарний ринок.
Я думаю, що в жабогадюкінгу сахіпзадовна vs чемезов&co переможуть останні. Ставки знизять, інфляцію розженуть. Можливо до венесуельського варіанту.
Хочеться побачити оплату послуг туалетним папером 😀

Впечатлительным не смотреть

Ну тупые русские!
Кто ж круглую дырку в черепке воину СВО(лочи) бинтом затыкает??
Писюн бы отрезали и дыру заткнули !
Скрепно и быстро
Может даже прижилось бы все.
И погоняло бы было: Ванька- Единорог !

Зато как радуются, что Овечкин в НХЛ Гретцки по заброшенным шайбам
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:рл: Даже х.йло его поздравил! Признание, ёпта!

И сразу анекдот: Русские так радуются рекорду Овечкина, что забывают, что он играет в Америке, а американцы радуются, забывая, что он русский.

Это владельцы айфонов.
Они сами по себе ёбнутые.
Исключений из этого правила не бывает
Тому що підписані на платні музичні сервіси, в той час як користувачі гавноїда музло в основному піратять?

Побєдобєсіє на окупованій московитами частині Запорізької області

image.webp

Gn7-U3s-VW0-AA9-Ec-J.webp

22.png

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу