Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Байки про польских наемников пошли от того, что украинская речь для узкоязычных звучит как польская. Особенно от выходцев из краев, граничащих с Польшей.
А якщо той "поляк" с той бабцей привiтався, то все - згвалтував, у 73 роки.
"Украинцев там мало было."

А якщо той "поляк" с той бабцей привiтався, то все - згвалтував, у 73 роки.
"Украинцев там мало было."
Напомнило:
- Миколо,треба запитати у полоненого кацапа, де в них склад БК.
- Не надо меня пытать, я сам все скажу!

1742155347487.png

1742155376921.png

Бля,пиздець якийсь!
Міряю на собі: ось я дізнався, що у центрі є шпалери по 1 грн за рулон . І що ?
Я туди поїду? Та на хуя??
Куди мені ці дешманські шпалери? В мене голландські є , на стінах, явно краще .
Просто придбати , привезти той непотріб та у гардеробну покласти? На хуя вони мені там ???

💥Невідомі дрони атакують Єйськ Гєйськ в Краснодарському краї, рф.

Понад 10 вибухів над містом. Атака також йде на воєнний аеродром.

Так у румынов там половина территории под вопросом. Тимишоара это Венгрия и все что около. 40процентов Румынии.
Дебилы...
Венгрия оттяпает весь северо запад. Там одни венгры при чем.
Может на Орбан работает?

Внаслідок ракетного удару Збройних сил України по військовому об'єкту ЗС РФ у
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
під завалами опинились багато кадирівців. Про це йдеться у перехопленій Головним управлінням розвідки (ГУР) розмові.

"Ракета, уяви, та ще вони відпочивали, один тільки в бронежилеті був хлопчик. Контрактники, але чеченці в основному, такі молоденькі взагалі. Найстаршому, напевно, 41 рік. Решті — 24, 25, 21 рік. Діти", — розповідає жінка.

В ГУР уточнили, що у цій перехопленій українськими розвідниками розмові успішний ракетний удар Сил Оборони України по місцю базування "ахматівців" на Брянщині підтверджує невідома росіянка.

"Шістьох привезли поранених. Двох — тяжких з крововтратою. Реанімація приїжджала Брянська… Кажуть, що там ще багато під завалами", — зазначила жінка у перехопленій розмові.

Українські розвідники пояснили, що йдеться про ракетний удар по місцю базуванню сил ЗС РФ у селі Нові Юрковичі у Брянській області.

Назад
Зверху Знизу