Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хуйово, що ми також в мінус уходимо. а при таких "могутніх союзниках" мали б бути весь час у плюсіКто любит статистику?
Данные по потерям техники Украины и россии
три. у мішеля також є "амбіції"Два гандона,
Там почему-то пишутхуйово, що ми також в мінус уходимо. а при таких "могутніх союзниках" мали б бути весь час у плюсі
надеюсь, эти двое тоже скоро сгорятрусские пишут
![]()
Мой крымский дед родом со Смоленщины. Переехал в 1948 году. А бабушка родом с Просяного, Нововодолажского района. Тоже переехала на ЮБК в 1948Вони такечки і Крим заселяли. Я не сучасний маю на увазі. Останнього разу відпочивала там десь років 45 тому. Хазяї казали, що вони переїхали з росії.
Ось тільки забула, чи то зразу по війні, чи вже згодом, за Хруща. У хрущівці жили.
Цікаво, що татар виселили, а назви залишились - Учан-Су та інші Бахчисараї. Не чіпали.Мой крымский дед родом со Смоленщины. Переехал в 1948 году. А бабушка родом с Просяного, Нововодолажского района. Тоже переехала на ЮБК в 1948
Кацивели, Симеиз, Алупка, Мисхор, Гаспра, Кореиз тоже не славянские названия.)Цікаво, що татар виселили, а назви залишились - Учан-Су та інші Бахчисараї. Не чіпали.
Колись у дитинстві мама купила мені там книжечку "Легенди Криму". Я про себе назву читала на французький манер - Леген де КримУ.Тим і запам*яталось.