Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

і тим не менш, нажаль, просування наших сил ця маса істот суттєво сповільнює.
так :(

ось один з тих що приїхав по гроші людей вбивати в Україну

заперечують існування української нації
цікаво, чим вони це аргументують. коли навіть у червоних книжечках смердючого совку вказували національність Українець. ну а про наявність розвинутої мови, літератури та безліч артефактів самовизначення 300-400 років з минулого можна навіть не згадувати. чи в тих дітей від"єднана мережа інтернет?

це дуже гарний фактор, до речі... одного войовничого диктатора він довів до самогубства (через криваву світову бійню нажаль)... народ іншого мрійника з бородавкою і в кепці до голоду із жертвами в 20 млн.

Окупанти продовжують використовувати школи на ТОТ як пропагандистські осередки

«Вчителі», що прибули з РФ, під час «історичних бесід» з українськими дітьми заперечують існування української нації й перекладають вину за повномасштабну війну, розв`язану Росією, на українську державу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я сподіваюсь, що цих вчителів вб'ють найжорстокішим чином.

• Це лайк!
Реакції: Pauk
Бывшая жена Гиви рассказывает, что украинские дети зигуют в 5 лет и она мечтает чтобы "украинских детей 12-15 лет не стало".

Донос, поход в ФСБ, наклейка Навального у ФСБшника на сейфе.
💬"Рекомендовала Гале, жене военного, которых бросили на поле боя, чтобы тот сдался в плен - та написала на меня донос в ФСБ будто я украинская шпионка.(🤦‍♂️)
<...> Когда зашла в кабинет, у ФСБшника на сейфе была наклейка Навального. Говорю, нифига себе. Он отшутился :)"
ФСБ за Навального!

Когда зашла в кабинет, у ФСБшника на сейфе была наклейка Навального. Говорю, нифига себе. Он отшутился :)"
ФСБ за Навального!
Навальный это проблема на самом деле.
Поставят они завтра этого поца хуйлом - и шо ты ему предъявишь?

Донос, поход в ФСБ, наклейка Навального у ФСБшника на сейфе.
💬"Рекомендовала Гале, жене военного, которых бросили на поле боя, чтобы тот сдался в плен - та написала на меня донос в ФСБ будто я украинская шпионка.(🤦‍♂️)
<...> Когда зашла в кабинет, у ФСБшника на сейфе была наклейка Навального. Говорю, нифига себе. Он отшутился :)"
ФСБ за Навального!

Не знаю, он точно муж? Отморозился, просто пипец. Чмо какое-то, нафиг он уперся этой Ире? Там и мамашка ипанутая. Ей тот сын тоже неуперся...

Ему , может и нечего. А россии много чего предьявить нужно.

Ему , может и нечего. А россии много чего предьявить нужно.
Так нет такого понятия как россия. Есть правительство росии.
Ну, они их пересажают как преступников, сменят, может, даже название кацапстана на что-то более благозвучное.
Вон как в своё время большевики сделали, что даже Аляску пришлось протерять.
Зато соскочили с долгов.
Так и здесь тоже

А тут долгов уже понаделали страшных, и не в деньгах.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу