Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Коротше, спеціальний представник Китаю йде за російським військовим кораблем.

В задницу друг другу засуньте этот "мирный план" , абизяны хтровыебпнные.
да просто - идет согласно своей фамилии на Хуей.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

... оказалось, что несколько заявлений, сделанных официальными лицами федерации о том, что воздушное побоище в Брянской области было ошибкой собственного ПВО, совершенно никак не было отражено в центральной прессе.

Проще говоря, именно телевизор так ничего и не сказал об этих событиях, а они уже давно живут в известной парадигме, согласно которой если о чем-то не рассказал телевизор, то этого и нет вовсе. И это не наши домыслы, а констатация фактов, изложенная их СМИ:

«Падение двух военных самолетов и двух вертолетов в Брянской области в субботу, ставшее крупнейшей потерей авиатехники за один день с начала войны, попало под военную цензуру в контролируемых государством СМИ. Федеральные телеканалы проигнорировали инцидент близ границы с Украиной, в результате которого погибли все экипажи. Сюжет о падении авиатехники не попал ни в один из 19 выпусков новостей, показанных за последние двое суток Первым каналом, «россией-1» и НТВ»
Тут така хуйня... про це як не напиши - виходить ганьба єбана.
Якщо своє ППО - довбойоби косорокі.
Якщо наше - на їхній же території, ціле авіазвено, гвинтокрил підтримки й гвинтокрил, який по перся рятувати попередні екіпажі... Повністю безкарно.
Як не крути, а в газетах про це не нпаишуть.

цікаво, як містер хуй погодить свою пісульку із "кітайським мирним" планом, де першим пунктом йде "суверенітет та територіальна цілість згідно хартії оон"?
Расія вважає своїми територіями Крим, та ще 4 наші області. Ще питання, що вважає кордонами Китай.

Я оголошую себе князем Русі Заболоцької і відміняю рішення московської хунти 1613р про обрання царем 1613 самозванця михайлу Федоровича Романова.
Закликаю усих русичів заболотії скласти мені присягу і повернутись в лоно законної княжої влади, після чого я зберу військо і висуну його проти московських узурпаторів.
Ті, хто не згодні з встановленняв князівства на московії.ю але і не згоден з московською хунтою - мають можливість замінити присягу князеві присягою Україні, і перейти на бік України в визвольній війні, чим змити ганьбу належності до кацапства з себе.
Бери шо хочеш, але Кемська волость моя.
Я там огірки садити буду і часник.

Макрон оголосив про створення реєстру збитків від російської агресії в Україні

Країни-союзниці України створять реєстр збитків для фіксації військових втрат і руйнувань, що завдала Росія під час війни.
Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, передає AFP.
46 країн-членів Ради Європи під час саміту в Ісландії ухвалили рішення створити "реєстр збитків" для фіксації військових втрат і руйнувань, завданих Росією під час війни в Україні.
Макрон закликав усі країни доєднатися до цієї ініціативи та здійснити активний внесок у заповнення реєстру.
Напередодні про намір долучитися до процесу вже заявила влада США, яка бере участь у саміті на рівні постійного представника при ООН Лінди Томас-Грінфілд.
Прем'єр України Денис Шмигаль заявив, що створення реєстру стане реальним механізмом компенсації Україні.
"Я думаю, ми зробимо реальний крок на шляху, щоб знайти механізм компенсації за ті звірства, які завдала Росія в Україні. Це лише перший крок. Попереду створення компенсаційного механізму. І врешті-решт має бути трибунал щодо злочинів російської агресії", - сказав він.
Нагадаємо, глава нашої держави Володимир Зеленський та президент Франції Еммануель Макрон оприлюднили спільну декларацію щодо притягнення до відповідальності осіб, винних у воєнних та інших жорстоких злочинах, що скоїли у зв’язку з військовою агресією Росії проти України.

Останнє редагування:

Фінансування до 8 мільярдів доларів: Південна Корея надасть Україні небувалу допомогу

У Південній Кореї відбулося підписання попередньої угоди щодо фінансування від Фонду Розвитку Економічного Співробітництва Республіки Корея.
Можливість отримання першого траншу від EDCF в розмірі до $300 млн з'явиться вже в 2023 протягом 3-4 місяців з моменту підписання другого етапу угоди, що очікується за місяць від сьогоднішньої надзвичайно важливої події.
Наступний транш до 3 млрд стане доступним в 2024 році з поступовим збільшенням ліміту до 8 млрд по мірі наповнення пайплайну проєктів. “Також Україна зможе використовувати корейські потужності та досвід для повоєнної відбудови зруйнованої інфраструктури, промислових та цивільних об’єктів», - зазначила віцепрем'єр-міністерка Юлія Свириденко.
Зокрема, кошти будуть залучені на довгостроковий період під мінімальні відсотки: термін кредиту може складати до 40 років під 0,15% річних із відстрочкою повернення тіла кредиту на 10 років. Позики надаватимуться Експортно-імпортним банком Кореї в рамках фонду EDCF.

Нагадаємо, що ППО від Південної Кореї просила Олена Зеленська, коли напередодні зустрічалася з президентом Юн Сок Йолем, а щойно відкрила конференцію азійського лідерства. "Якщо в домі злочинець - не допоможе гуманітарна допомога. Вбивцю треба зупинити. У випадку Херсона - можуть допомогти системи потиракетної оборони, які виробляє ваша країна", - заявила перша леді України Олена Зеленська

Во миротворцев развелось
И эти туда же:D

Трьох російських вчених, які створювали гіперзвукові ракети, ув’язнено за державну зраду

Щонайменше троє російських вчених, які працювали над розробкою гіперзвукової ракети, були заарештовані за підозрою в державній зраді за останній рік. Про це повідомили їхні колеги у відкритому листі, опублікованому на сайті Інституту теоретичної та прикладної механіки ім. С.А. Християновича Сибірського відділення Російської академії наук.

Білий дім прокоментував заяву про знищення Patriot в Україні

США допоможуть із ремонтом зенітно-ракетного комплексу, якщо він насправді зазнав ушкоджень
Білий дім не зміг підтвердити пошкодження зенітно-ракетного комплексу Patriot в Україні під час нічної ракетної атаки росіян 16 травня. Про це повідомив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі під час брифінгу.
«Передусім, я не можу підтвердити ці повідомлення (про ураження системи ППО Patriot в Україні – «Главком»), але це (ремонт – «Главком») залежить від масштабу пошкоджень, від того, чи зможуть їх виправити українці, чи нам доведеться їм допомогти», – прокоментував посадовець.
За його словами, американські гаубиці, які отримувала Україна, так само потребували ремонту після пошкодження на фронті. І їх відновленням займалися як українці, так і американці.
«Очевидно, якщо шкоду, завдану Patriot, потрібно буде виправляти за межами України, ми, звичайно, допоможемо в цьому», – зауважив Кірбі.

Нагадаємо, міноборони Росії заявило, що сьогодні вночі знищило систему протиповітряної оборони ЗРК Patriot, яка була на озброєнні в ЗСУ.
Видання CNN з посиланням на офіційного представника США зазначило, що система не знищена, проте може бути пошкоджена.
В українському Міноборони на заяву Росії відреагували жартом.
«Пресслужба міноборони Росії потужніша за армії більшості країн. Росії навіть не потрібна армія, щоб завоювати весь світ; його державні ЗМІ та прессекретар міноборони Конашенків більш ніж адекватні», – зазначили в українському Міноборони у відповідь на байки Кремля.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу