А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?Я нє магу панять ваш язик...
Та ще й зі своїм блядським "руськім міром". От же ж, тупа сволота.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?Я нє магу панять ваш язик...
не виключено, що це убєгант від мобілізації... зараз вже, як бачимо, при ділі... на подібне можна очикувати у грузії та казахстані.А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?
Та ще й зі своїм блядським "руськім міром". От же ж, тупа сволота.
Там не шизофренія, там інше ураження ЦНС.Вопрос на куя.Живет затворником .Больной шизофреник.
Лінія 24 лютого вже не пройде.Z-каналы начали разгонять весьма интересный фильм под названием "Ловушка 22".
Основной месседж его состоит в том, что Украина стала для РФ американской западней и нужно срочно из нее выбираться, отводя войска на линию до 24 февраля.
Вероятно, таким образом россиян начали готовить к отступлению армии РФ. Такое мнение высказал в эфире "Ходорковский LIVE" на YouTube российский политтехнолог, бывший спичрайтер диктатора РФ Аббас Галлямов.
Переглянути вкладення 13225035 Переглянути вкладення 13225036
А почему не на границы 1991 года?Украина стала для РФ американской западней и нужно срочно из нее выбираться, отводя войска на линию до 24 февраля.
не знаю, про какой конкретно вы миф говорите, у Раши непредсказуемо не только будущее, но и прошлое.
Но под полтыщи беларусских деревень, сожженых вместе с жителями - это была плата за сопротивление белорусских партизан.
Но я спорить больше не буду. Что я хотела сказать - я сказала.
Стривай. Ти коментуєш конкретний допис. І робиш висновок щодо мети користувача silver bullet на ХФ.ця пизда (або пиздюк) на харківський форум прийшло з метою підтримувати радянско-рашиську міфологію)))
йой, тікай з села)ця пизда (або пиздюк) на харківський форум прийшло з метою підтримувати радянско-рашиську міфологію)))
А рано чи пiзно в кожного найтупiшого кацапа це питання виникне!!!якщо одразу так зробити, навіть у найтупішого рашиянця виникне запитання:
Можливо. Ми ж оптимісти, віримо в краще.А рано чи пiзно в кожного найтупiшого кацапа це питання виникне!!!
Когда останется от Раши только район Москва-реки - тогда и прийдет понимание...Это и будет "возвращение к истокам".А живими вони лише паскудитимуть.
Так в них є відповідь - "мір посмотрєть"(С)Бо якщо одразу так зробити, навіть у найтупішого рашиянця виникне запитання:
- "Стоп. То за яким же ж хуєм ми взагалі поперлися в Україну, якщо ми там анічогісінько не завоювали?
Навіщо було покладено силу-силенну наших, якщо все скінчилося тим, що ми лишилися з тим, що було й без війни?"
Не на довго - він заглушить скломоєм швиденько, бо від думок в нього голова болить.А рано чи пiзно в кожного найтупiшого кацапа це питання виникне!!!
Все, що створила радянсько-рашиська пропаганда - це піздьож трохи більше ніж повністю.Стривай. Ти коментуєш конкретний допис. І робиш висновок щодо мети користувача silver bullet на ХФ.
А хіба те, що вона написала - виділене - є неправдою?
Переглянути вкладення 13225041 Переглянути вкладення 13225040
Взагалі все? Ну, добре. Отже з 1941 по 1945 рік зовсім нічого не було?Все, що створила радянсько-рашиська пропаганда - це піздьож трохи більше ніж повністю.
Ти ще про бандеро-фашистів розкажи.