Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Я нє магу панять ваш язик...
А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?
Та ще й зі своїм блядським "руськім міром". От же ж, тупа сволота.

А нахуя ж ти приперся туди, де живуть люди, яких ти, падлюка, не розумієш?
Та ще й зі своїм блядським "руськім міром". От же ж, тупа сволота.
не виключено, що це убєгант від мобілізації... зараз вже, як бачимо, при ділі... на подібне можна очикувати у грузії та казахстані.

Ач, воно як -

Переглянути вкладення 13225032
2b74b35116430c34114f6447a1db71c1.jpg

А де ж руки дон-дона?
Здається те, що вони намацали, йому вельми подобається - он, як задоволено посміхається у бороду.

Вопрос на куя.Живет затворником .Больной шизофреник.
Там не шизофренія, там інше ураження ЦНС.
А так - да, ніхуя з цього він не має і не втримає, усим, що в нього є - він не може насолоджуватись, і зупинитись не може.
Він тваринно боїться смерті. Вона йому спать спокійно не дає.

Z-каналы начали разгонять весьма интересный фильм под названием "Ловушка 22".
Основной месседж его состоит в том, что Украина стала для РФ американской западней и нужно срочно из нее выбираться, отводя войска на линию до 24 февраля.
Вероятно, таким образом россиян начали готовить к отступлению армии РФ. Такое мнение высказал в эфире "Ходорковский LIVE" на YouTube российский политтехнолог, бывший спичрайтер диктатора РФ Аббас Галлямов.

Переглянути вкладення 13225035 Переглянути вкладення 13225036
Лінія 24 лютого вже не пройде.

не знаю, про какой конкретно вы миф говорите, у Раши непредсказуемо не только будущее, но и прошлое.
Но под полтыщи беларусских деревень, сожженых вместе с жителями - это была плата за сопротивление белорусских партизан.
Но я спорить больше не буду. Что я хотела сказать - я сказала.
ця пизда (або пиздюк) на харківський форум прийшло з метою підтримувати радянско-рашиську міфологію)))
Стривай. Ти коментуєш конкретний допис. І робиш висновок щодо мети користувача silver bullet на ХФ.
А хіба те, що вона написала - виділене - є неправдою?

Переглянути вкладення 13225041 Переглянути вкладення 13225040

А рано чи пiзно в кожного найтупiшого кацапа це питання виникне!!!
Можливо. Ми ж оптимісти, віримо в краще.
Але перед цим - вже після перемоги України - упороті рашиянцські руськомірці сумно зітхатимуть:
- "От, якби ми як слід піднапружилися/краще воювали/швидше мобілізувалися/..../уїбали ядерною зброєю, от тоді ми б вже ж точно перемогли. От, якби це тоді знати..."
Ті падлюки лише мертвими перестають вірити у свою обраність і те що сращина, то ого яка супердержава.
А живими вони лише паскудитимуть.

А живими вони лише паскудитимуть.
Когда останется от Раши только район Москва-реки - тогда и прийдет понимание...Это и будет "возвращение к истокам".
А пока чмобикам рассказывают про "там наша земля" - будет идти война. А рассказывать будут.

Бо якщо одразу так зробити, навіть у найтупішого рашиянця виникне запитання:
- "Стоп. То за яким же ж хуєм ми взагалі поперлися в Україну, якщо ми там анічогісінько не завоювали?
Навіщо було покладено силу-силенну наших, якщо все скінчилося тим, що ми лишилися з тим, що було й без війни?"
Так в них є відповідь - "мір посмотрєть"(С)
В них традиція така - в гості на танку їздити, а коли приїдуть - вважати, що там все вже своє і можна брати й робити що завгодно.
Нічого вже не зробить. Тільки знищення, або ізоляція.

Стривай. Ти коментуєш конкретний допис. І робиш висновок щодо мети користувача silver bullet на ХФ.
А хіба те, що вона написала - виділене - є неправдою?

Переглянути вкладення 13225041 Переглянути вкладення 13225040
Все, що створила радянсько-рашиська пропаганда - це піздьож трохи більше ніж повністю.
Ти ще про бандеро-фашистів розкажи.

Все, що створила радянсько-рашиська пропаганда - це піздьож трохи більше ніж повністю.
Ти ще про бандеро-фашистів розкажи.
Взагалі все? Ну, добре. Отже з 1941 по 1945 рік зовсім нічого не було?

Назад
Зверху Знизу