Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Йобаний Макрон :(

"Я хочу, щоб Росія зазнала поразки в Україні, і я хочу, щоб Україна змогла захистити свою позицію, але я переконаний, що зрештою це не закінчиться військовим шляхом. Я не вважаю, як деякі, що Росію слід повністю розгромити, напасти на її території. Вони хочуть насамперед розчавити Росію. Такої позиції Франція ніколи не займала і не буде", - сказав Макрон.

Він зазначив, що деякі, особливо у Східній Європі, займають жорсткішу позицію і критикували його за думку про те, що Росію не слід "принижувати".

"Сьогодні Україні потрібно очолити військовий наступ, який розірве російський фронт, щоб спровокувати повернення до переговорів", – додав Макрон.

При цьому, за його словами, "жодна сторона не зможе виграти" у цій війні – ні Україна, ні Росія.

Йобаний Макрон :(

"Я хочу, щоб Росія зазнала поразки в Україні, і я хочу, щоб Україна змогла захистити свою позицію, але я переконаний, що зрештою це не закінчиться військовим шляхом. Я не вважаю, як деякі, що Росію слід повністю розгромити, напасти на її території. Вони хочуть насамперед розчавити Росію. Такої позиції Франція ніколи не займала і не буде", - сказав Макрон.

Він зазначив, що деякі, особливо у Східній Європі, займають жорсткішу позицію і критикували його за думку про те, що Росію не слід "принижувати".

"Сьогодні Україні потрібно очолити військовий наступ, який розірве російський фронт, щоб спровокувати повернення до переговорів", – додав Макрон.

При цьому, за його словами, "жодна сторона не зможе виграти" у цій війні – ні Україна, ні Росія.
та похуй, що він каже: сьогодні одне, завтра протилежне і так вже рік - це частина дій по розхитуванню психологічного стану хуйла та його проп-гандонів... Макрон зброю надає, гроші надає, набої надає - і добре. до речі, Україна жодного разу не оголошувала про плани "розгромити та напасти на підарасію"... а крім України ніхто у війні участі не приймає

Останнє редагування:
Правильно делают..рабам один хуй грамота не положена..
а те хто умеют, хай читают членіна тай воспомінания пукіна *как мне давали за щеку в пионерлагере*..

В Туве матери погибшего мобилизованного вручили мешок пельменей.
Подарок чиновники приурочили к Новому году, который местные празднуют 17 февраля. Тува при этом остаётся самым бедным регионом россии.

Переглянути вкладення 13223368

"Один нароТ"

🤮

завжди дивувався цій хуйні у виконанні т.з. десантників - яке це має значення в умовах сучасної війни з артою, авіацією чи влучної стрелкової зброї... :незнаю:
Навпаки, це дуже символічно. Вони таким чином показують, що мозок у них відбитий наглухо та почуття самозбереження відсутнє, тому їх можна закидати у тил ворога, де майже всі загинуть.

2023021812302764158f445_650x650.jpg

Назад
Зверху Знизу