Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
я не удивлюсь, если он закончит с красным дипломом и возглавит какой-нибудь роскосмос‼Дебилизм заказывали?
Оккупанты зачислили украденного с Херсона енота в университет.
Пропагандисты всерьез говорят о приказе декана факультета в Мелитополе, даже подписали зверьку зачетку. Маразм на россии чем дальше, тем крепче.
какое же он убогое быдло⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
хуже, если росатом...я не удивлюсь, если он закончит с красным дипломом и возглавит какой-нибудь роскосмос
Ненене, многие вышли из комы, только когда по ним прилетело. А до этого им все было не так однозначно.Напочатку війни посил... це який? Я їх, пам'ятаю, з 14го року на хуй посилаю. Він про це, мабуть?
це ж класика - що будь-який кацапський "ліберал" сиплеться на українському питанні.Напочатку війни посил... це який? Я їх, пам'ятаю, з 14го року на хуй посилаю. Він про це, мабуть?
Вони всі відірвані від реальності. Ім казуть про колективну відповідальність. Вони ж намагаються звалити провину за війну тільки на Хуйла.Він про це, мабуть?
Довгий період часу навіть Арестович намагався нести цю хуєту... Але, припинив, бо про колективну відповідальність за говорили вже усі офіційні світові голоси.Вони всі відірвані від реальності. Ім казуть про колективну відповідальність. Вони ж намагаються звалити провину за війну тільки на Хуйла.
Переглянути вкладення 13216453
Все звалять на хуйла .Не буде колективної відповідальності.Все тільки слова. Відповідальність колективна ,це розбомблено мацква ,белгород, та інші міста та срані деревні,це репарації та щоб кацапи щурів їли .Нічого не буде і той льотчик ,що пускає ракети не понесе покарання і той технік що готує ракету .Довгий період часу навіть Арестович намагався нести цю хуєту... Але, припинив, бо про колективну відповідальність за говорили вже усі офіційні світові голоси.