Статус: Офлайн
Повідом.: 18868
Повідом.: 18868
Re: Шо там у *****ов?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Думаешь Трамп решился бы сжечь российские сервера??? Холодная война в разгаре,
только ты как то из-под дивана не заметил... Или думаешь ******ская россия не загнется, как в свое время подохла совдепия? А совдепия была на порядок мощнее биопомойки теперешней...
Но если у вас есть ответы на остальные вопросы - напишите пожалуйста, я людям обьясню,
ибо мне тоже не понять, как это все можно обьяснить.
Нема в мене відповідей, одні матюки... Я охрініваю від своїх сусідів, які репетували за Зеленського, а тепер репетують за ОПЗЖ, і навіть на думку їм не спадає що до Харкова від кордону з РФ всього пару годин на танках...
Зайшов на сайт - все працює. Мабуть в них був бекап)Сьогодні офіційний сайт міністерства «оборони» РФ - лежить.
Байден не кидає слів на вітер…
Сайт «МО РФ» працює.Сьогодні офіційний сайт міністерства «оборони» РФ - лежить.
Поруч «лежить» сайт ГРУ.*"Соупадєніє"?)
*****асы, хотя это и не украинцы, а как раз таки ****ы. И тут был прав Ющ.ЕСЛИ - в РФ украинцы продолжают ездить на заработки,
сподіваюсь що це тимчасово, поки вазелін ще дихає.в Киеве свободно выступают российские исполнители
Так *****асы же.украинцы смотрят росскийские каналы, сериалы и фильмы
*****асы, хотя это и не украинцы, а как раз таки ****ы. И тут был прав Ющ.
сподіваюсь що це тимчасово, поки вазелін ще дихає.
Так *****асы же.
Рекомендую всем кто патриот, за Украину,заходить на ютуб и под роликами любыми коменты размещать.Хроника деградации
@sergeenko_i
⚡Владимир путин написал статью «Москвичи и россияне – один народ».
![]()
Більшовики знову захопили владу.Чим закінчиться ера більшовиків?Ну,мабуть,як в тій пісні - "разрушим до основанья,а затем мы наш,мы новый мир построим".Тільки темпи будівництва як завжди буксують на одному місті - в жопі.ибо я - меньшинство.
Рекомендую всем кто патриот, за Украину,заходить на ютуб и под роликами любыми коменты размещать.
Начинать "Слава Украине!Слава Україні!"
Більшовики знову захопили владу.Чим закінчиться ера більшовиків?Ну,мабуть,як в тій пісні - "разрушим до основанья,а затем мы наш,мы новый мир построим".Тільки темпи будівництва як завжди буксують на одному місті - в жопі.
Ты лично сколько комментов оставил под такими роликами ?э
а в трендах укр.ютуба одни российские обдолбанные отбросы - моргенхрен там какой-то и т.п. адовое ****ище....
Розумні люди розуміють,що для того,щоб щось мати,стати заможним і не залежним, потрібно іноді досить тяжко попрацювати і головою,і руками,і ,можливо,не один рік.Так если постоянно ждать, что какая-то там эра закончится, то можно так и всю жизнь просуществовать в жопе,
мечтая в ожиданиях лучше жизни, как и сделало большинство
Розумні люди розуміють,що для того,щоб щось мати,стати заможним і не залежним, потрібно іноді досить тяжко попрацювати і головою,і руками,і ,можливо,не один рік.
Не розумні люди хочуть все і відразу,вони вірять,що можна "не напрягатися" і отримати бажане "на халяву" так би мовити.Нічого не робити а чекати,що хтось все за них вирішить і зробить.А таке буває тільки в казках.
А потім жалітися одне одному,як вони погано живуть та які бідні.
Попередня влада показала,що жити можна набагато краще,але треба "напрягтися" і працювати.
Але знайшовся такий-собі "Лєнін",який сказав - не напрягайтесь,я вам усе дам.Ну і більшовики дружно кинулись "експопрііровать експопріаторов".Грабь награблєнноє.
Тепер знову всі бідні.Ну і слава богу.
Такими какими? Российскими? Я просто не смотрю такой контент.... но если что-то вдруг и попадается, то ставлю, и дизлайки ставлю, и комментарии, и кликаю Ютубу, чтоб больше не высвечивал мне это ****ище.Ты лично сколько комментов оставил под такими роликами ?
Ну якби я мав таку можливість - я б змінив.Чи взяти і змінити чисто собі своє життя, яке дається один раз?