Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Інвестиції в нерухомість: позбуватися чи купляти ще?

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 263
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Тема інвестицій в нерухомість:
Від початку війни, в нашій місцевості в Карпатах (Сколівський район с.Корчин,Нижнє Синьовидне,м.Сколе, м. Стрий, Східниця, Шепільська, Сколе, Тухля, Славське, Рожанка, Волосянка, Латірка, Міжгір'я, Мислівка, Мізунь) ціни на нерухомість зросли! Два будинки, отримав у спадок від минулих поколінь. Квартиру в м. Ужгород та поле, купив працюючи закордоном. Прямо зараз ми в роздумах, подавати чи купляти ще? Щоб щось продати, потрібно знати куди вкластися

Ок , продам? Отримаю умовно 40-50 тис долл. І далі? Ну, буду я мати закордоном іпотеку, не на 30 років а на 25? Це мене врятує? А позбудуся будинку, саду, поля, спадщини, спогадів ітд.. Комфортне життя-це коли у тебе є житло без кредиту квартира і заміський будинок . (тим хто виріс в квартирі не розуміти) і щоб без кредиту на голові,їсти еко їжу зі свого городу,поля,саду ітд (як це все організувати собі закордоном я не бачу поки). В роздумах, як зробити правильніше конкретно під мою ситуацію. Поки в планах немає залишатися закордоном. Заробляю за мало, щоб забезпечити нормальний рівень життя ну і за стільки років не можу влаштувати особисте життя. Від цього коливання, якщо б продав в Карпатах стару дідову хату, то б взяв іпотеку закордон. А як би знав що буде шанс повернутися додому і спокійно жити на майбутнє то б не продавав. (жив би в місті а там робив під здачу та зелений туризм)

Позитивні думки:

Від Львова там можна дістатися як потягом (до Синьовидного, Сколе або Славсько) так і автомобілем, досить непогані дороги до Крушельниці-Східниці, Рожанки, Славсько і Волосянки, 4G, інтернет оптика, світлодіодні ліхтарі, непоганий комплекс з басейнами-саунами в Східниці, база Шепільска, багато заправок, супермаркетів. + дві річки.
В самому Верхньому нова пошта, Укр пошта, пачкомат, рукавичка, магазинів штук 15. Аптека, м'ясні кіоски, нова школа ітд.
Сколівські бескиди з горою Парашка↔Водоспад Гуркало та Кам’янка ↔Історичний заповідних Тустань↔Мінеральна вода з джерела в селі Корчин↔Княжі скелі.
Там у свій час на Високому Верху хотіли робити Буковель-2, до ковіду.
Це Карпати. Є залізниця та дорога Київ-Чоп. Львів поруч. ЄС поруч,відносно далеко кацапія

Негативні думки:
Майже ніхто з попередніх хвиль еміграції не повернулися назад. Ні ті, що після розпаду УНР ні ті, що після приєднання західних областей до срср. Люди тікають та їдуть на пмж. Отже і попит на мою думку впаде... + військовий бюджет сусіда на 2025-27 роки.((

p.S Де народитися я не обирав! І закордоном вже більше 10 років

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
О, видно ви так глибоко задумались над інвестиціями в нерухомість, що навіть не знаєте, що іпотека на 25 років замість 30 - це як запорізький зефір замість парижського макарона. А щодо власного городу, поля та саду - це вже не просто кавалерія, а роман про пригоди зі свинями та курочками. Так тримати і не розслаблятися - ви точно зможете знайти вихід із цієї складної ситуації. Нехай іпотека стане вашим найкращим другом, а закордон привітним сусідом, який ніколи не заважатиме вашим сімейним спогадам та еко-життю. А щодо планів про повернення додому та "зелений туризм" - це, безумовно, варто анонсувати як найголовніше фестивальне події року!

Ща те тут насоветуют..

Від початку війни, в нашій місцевості в Карпатах (Сколівський район с.Корчин,Нижнє Синьовидне,м.Сколе, м. Стрий, Східниця, Шепільська, Сколе, Тухля, Славське, Рожанка, Волосянка, Латірка, Міжгір'я, Мислівка, Мізунь) ціни на нерухомість зросли! Два будинки, отримав у спадок від минулих поколінь. Квартиру в м. Ужгород та поле, купив працюючи закордоном. Прямо зараз ми в роздумах, подавати чи купляти ще? Щоб щось продати, потрібно знати куди вкластися

Позитивні думки:

Від Львова там можна дістатися як потягом (до Синьовидного, Сколе або Славсько) так і автомобілем, досить непогані дороги до Крушельниці-Східниці, Рожанки, Славсько і Волосянки, 4G, інтернет оптика, світлодіодні ліхтарі, непоганий комплекс з басейнами-саунами в Східниці, база Шепільска, багато заправок, супермаркетів. + дві річки.
В самому Верхньому нова пошта, Укр пошта, пачкомат, рукавичка, магазинів штук 15. Аптека, м'ясні кіоски, нова школа ітд.
Сколівські бескиди з горою Парашка↔Водоспад Гуркало та Кам’янка ↔Історичний заповідних Тустань↔Мінеральна вода з джерела в селі Корчин↔Княжі скелі.
Це Карпати. Є залізниця та дорога Київ-Чоп. Львів поруч. ЄС поруч,відносно далеко кацапія

Негативні думки:
Майже ніхто з попередніх хвиль еміграції не повернулися назад. Ні ті, що після розпаду УНР ні ті, що після приєднання західних областей до срср. Люди тікають та їдуть на пмж. Отже і попит на мою думку впаде... + військовий бюджет сусіда на 2025-27 роки.((

А як у вас там с циганями? 😳

Купи в Харькове. Дешево и сердито

Знущання з тих, хто вклав у Харковi, а зараз це все просто просрано.

Понравилось случайно услышанное на улице.
Нюанс - сказано на мове. :)

Хочу нічого не робити і щоб були гроші.

ТС, а в Карпатах шось виробляють, чи живуть за рахунок туристів та збору лісних дарів?
У мене тут на обід сир з харківської ферми, а пиво з Волині :) непогане наче.
IMG_20241006_161855.jpg
А оливки и щавель откуда?

Позитивні думки:

Негативні думки:

Недвигу сливай, дороже уже не будет. Не могу придумать причин для ее дорожания.

І закордоном вже більше 10 років
С этого надо начинать, и на этом же заканчивать.

PS. Вот это, в цитате - уже не ваша місцевість, 10 років не ваша.
Від початку війни, в нашій місцевості в Карпатах

Тс зашел типа похвастаться?.:незнаю::D

Странно, как ет они разминулись, в одной теме то..:D:незнаю:

ТС отвітьте пліз нащот циганів 😳

ТС отвітьте пліз нащот циганів 😳
В нас їх немає. Тільки в сезон буває, на полях хрінь копають.

Так. Шукаю рідну душу
Недвигу сливай, дороже уже не будет. Не могу придумать причин для ее дорожания.
Від Львова там можна дістатися як потягом (до Синьовидного, Сколе або Славсько) так і автомобілем, досить непогані дороги до Крушельниці-Східниці, Рожанки, Славсько і Волосянки, 4G, інтернет оптика, світлодіодні ліхтарі, непоганий комплекс з басейнами-саунами в Східниці, база Шепільска, багато заправок, супермаркетів.

У столиці не так спокійно,... чим західніше, тим ближче до цивілізації і подалі від дикунів сусідів..Реально у Львові, Франківськ,Ужгород. Все будується, багато кранів стоїть, багато житла нового.
Карпати, гриби, річки,водоспади. А там вже можна зняти готель і зависнути на вихідних хоч влітку, хоч взимку, походи-лижі-мотик-велик.
Європа поруч, простіше полетіти в кудись, багато польських товарів.
Квартири в західних містах України купили тільки маленька частина переселенців, всі інші орендують з надією що ось вже наступного року зможуть повернутися. Оскільки війна затягується, то я навпаки прогнозую що люди втратять віру в повернення і почнуть купляти квартири всі у кого є хоть якісь заощадження. А це немала кількість людей. Думаю буде збільшення попиту на квартири в наступному році оскільки на 3 рік війни уже стає зрозуміло що далі орендувати не варіант і тут або втікати закордон або купляти квартиру там де живеш уже 2 роки.
я погоджуюсь що це не справедливо по відношенню до людей такі ціни на квартири, але в реальності це всюди так по світу , в Європі чи в Америці житло взагалі захмарне,реальність така що бідній людині на жаль не можливо купити квартиру, і купують їх в новобудовах ті люди які отримують набагато більші зарплати чим середні,а таких багато .Дивився що в Німеччині такій багатій і розвинутій в якій ми думали що всі люди мають власне житло ,а насправді тільки 40% населення його має , всі решта на оренді або мабуть з батьками. І не просто в світі мати власне житло. Думаю що після війни державі щоб втримати і прив'язати людей до певних міст і до України в цілому щоб не виїзжали,будуть так само видавати масово дешеву іпотеку під 3% (собі в збиток) для всіх верств населення, і це ще більше спровокує до здорожчання квартир, але житло має бути стимулом для всіх людей щоб працювати і працювала економіка

Назад
Зверху Знизу