- Повідом.
- 21023
Можете. На программу 1000184.у меня программа 1000183 я могу ее както обновить
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Можете. На программу 1000184.у меня программа 1000183 я могу ее както обновить
Мне года 2 назад давали ее в пенсионном фонде.Arm ZVIT. версия 1000183 С ней можно еще работать?
Звіт "Додаток 5 Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску"
Виникла помилка при перевірці підписів, накладених на електронний документ.
В центрі обробки електронних звітів не знайдено сертифікат для коду «xxxxxxxxxx».
Надішліть Картку приєднання до договору, завірену коректним набором підписів, до центру обробки електронних звітів Державної фіскальної служби України.
Отправьте. И договор и карткуНикаких новых "карток" после этого никуда не отправлял.
Скачайте заново медок. Прикол в том, что раньше организация, в которую вы отсылали отчет называлась "Бла-бла-бла Миндоходив", А теперь"ДФС". А у вас открытые ключи - еще миндоходив
Почему? Вы Сонатой пользуетесь?это получается ,что вся база программы накроется и нужно все данные вводить заново?
Почему? Вы Сонатой пользуетесь?
Удачида, прочитал, конечно же, сказал, завтра буду экспериментировать со всем этим зоопарком
Картка приєднання прекрасно отправляется в Демоверсии медок.