4000 грн на місяць

Imagine.. (БФ)

• Автор теми Автор теми Майк77
  • Дата створення Дата створення
Нам мириться и жить вместе нужно.
Бла-бла-бла. Що ж ви по пунктах не написали з ким і як. Я свої пункти написав. А ваші де? "Мы за всё хорошее, против всего плохого". Проходили вже.
Давайте ваші пункти, а потім висловлюйте критику, а не ля-ля. Ви вже про "в або на"
викобенювалися: правила вам не правила, то не то це не таке. Спочатку навчитися робити по правилах. Хоча б по відношенню до рідної країни, якщо ви, звісно, вважаєте її рідною.

Ну ок.
Але хто ті, які горлали "Путен введи"? Які вони українці?
Если бы тебе в Киеве Янукович танки на площадь погнал, ты(ну или не ты) орали бы НАТО введи? А если ещё чуть авиацией, как на Донбассе поутюжил, орали бы гордые киевляне, чи не?
Давайте уже без перекручиваний. И дурилок минстецевських, когда уже вас нах разгонят, надоели.

"мечты мечты, где ваша сладость?
мечты ушли, -осталась гадость !!! "

Що "Ок"?
Пункти давайте - досить шмарклі розмазувати. Тоді й обговорюватимемо.
Если бы тебе в Киеве Янукович танки на площадь погнал,
А ви не бачили хіба? БТР йшов на людей та все палало навкруги. І що? Хтось звав Обаму чи Меркель?
Так що краще вже ви
Давайте уже без перекручиваний.

когда уже вас нах разгонят, надоели.

Усрешся киян в Києві розігнати, німців в Німеччині розігнати, американців в Америці розігнати і т.д.
Сейчас ты очень смешно пошутил. Разогнать лично я конечно не смогу никого, ну может кота - и то. Но внезапно там и другие люди для этого существуют.

О, як полахнуло. Що, вата підгоріла?
Нет, без подколов, что это значит? Я понимаю что цель меня кольнуть, но где у меня подгорело и что? Минстетевське про пуканы не нужно, мы ж на ХФ, поэтому способны думать(вопрос - с надеждой(не о бабах))

шо будет, если впихнуть Украине изгаженное россией, да еще и заставить неньку за это платить.
я понял ваш ответ. вы предлагаете оставить Крым и Донбасс России
спасибо, вы настоящий патриот

Тебе уже двадцать раз говорили, территория и существа, которые на ней находятся - разные вещи.

Не еби людям мозг.

зы. Украинский паспорт с соответствующей регистрацией меняется на вид на жительства. Остальные - депортация.

зы. Украинский паспорт с соответствующей регистрацией меняется на вид на жительства. Остальные - депортация.
ты будешь депортировать?
бабулек, детей? а если не захотят? сожжешь?

ты будешь депортировать?

Еще раз для тупых. Нет украинского паспорта - досвидания.
У меня свои бабульки и дети. Я о них думаю. О этих пусть путин думает.

Шо за бред вы несёте? Какая нахер депортация?

Тут вот беззубая украинская власть не может Гепу Вора посадить, а вы про депортацию. :рл::рл::рл::рл::рл:

Шо за бред вы несёте? Какая нахер депортация?

Тут вот беззубая украинская власть не может Гепу Вора посадить, а вы про депортацию. :рл::рл::рл::рл::рл:

Ты про большевиков Порошенко али про комунистов Зеленского.

Нет, я предлагаю России за свой счет восстановить оккупированный ею Крым и Донбасс, выплатить денежные компенсации всем, пострадавшим от российской оккупации и убраться с Украинской территории нахуй. Так понятно?

... и все-таки у кого нет украинского паспорта - нахуй. :D

Естественно, зависимость от США (при кормежке от России) ведет в рай.
Швиденько пигулку та у люлю. Якщо можеш ще думати, то давайте порівняємо країни, куди прийшли США та куди прийшла РФ. А потім поговоримо.
Почнемо з США. Вони зайняли ФРН та Зах.Берлін, Японію, Південну Корею, Австрію. Ще забув, Югославию піндоси розбомбили. Тільки куди тепер всі на курорт ідуть? Мабуть в Абхазію та П.Осетію? Дзуськи. В Югославию.
Тепер ваш хід, пане Павло. Якщо зможете, звісно.

ты будешь депортировать?
Так що - тему почав, пункти отримав і все? А починав навіщо? Чекаю ваших коментарів по суті. Чи все - здулися?

Ви або знов намагаєтеся маніпулювати, точніше перекрутити текст, або не все розумієте з написаного. З чого ви зробили свій висновок, там такого нема.

ты будешь депортировать?
Повчимося в Ізраілю - як він на Голанських висотах арабські поселення прибрав.
До того ж у дітей нема паспортів. А бабульки хай живуть, тільки з видом на проживання - вони ж рос.паспорт отримували. Ну от, як там по законах РФ: 90 діб протягом пів року. А потім під каміння з неба на батьківщину. На наступні пів року чекаємо знов на 90 діб. Якщо камінці з неба не до вподоби - тоді вчимо українську мову, історію України та починаємо любити нову стару Батьківщину.

І чого відразу "сожжешь"? Ви - піроман?
Забув, головне - освіта тільки українською. Для кримських татар - кримсько-татарські класи або школи. Але базова освіта все одно українською.

Назад
Зверху Знизу