Статус:
Повідом.: 20830
Повідом.: 20830

- 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Илья Кива защитил диссертацию и стал кандидатом наук по государственному управлению
Відповідь науківиця не забарилася.
Кандидатська дисертація нардепа ОПЗЖ Іллі Киви може бути відправлена на "глибинну перевірку". Можливо, йому доведеться пройти повторний захист наукової роботи.
Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на "Обозреватель", про це заявив радник глави МВС Володимир Мартиненко.
"З огляду на великий суспільний резонанс, я припускаю, що експертна рада відправить роботу Киви на повторну експертизу, тобто на повторний захист", - зазначив він.
За його словами, якщо під час написання експертного висновку виникають певні сумніви, "роботу відправляють на повторну експертизу. Повторний захист проходить вже в іншій спецраді якогось іншого вишу".
"Чи зможе Ілля Кива довести, що то його робота, що він в цьому розбирається, що там є наукові статті – це буде вже з’ясовано в результаті цієї глибинної перевірки. Але в мене є сумніви, що внаслідок всіх цих процесів Іллі Киві присвоять наукове звання "кандидат наук", – додав Мартиненко.Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Відповідь науківиця не забарилася.
Після такого переконуючого захисту треба Киві дохтура давати. Ну а хулі?"Те, що ти тупий, не для кого не є новиною, але настільки ... У#бень, тобі складно це зрозуміти, але постарайся напружитися і подумати, що ти будеш робити, коли опинишся поза МВС ... Раніше я тебе не помічав, таких трутнів під МВС багато лазить, а тепер мені доведеться тобі допомагати". Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.