Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Отключайте тедепіориСук, мвтрица под солямі..![]()
смотря кому![]()
Пауль..пряч..я те точно грю.Кпдатнбя начгет викручувать га но полне гнвгод п тапохуй
Скореє его злоупотребленієИ цо то есть за хуЙня неведОма?..
Бівень мамонта?..![]()
Павуль щаебаш.. усих..хто запипчил7![]()
незаметно на в тролейбусе с покерфейсом1с постными литсами![]()
Амє шот магеше?!скока струн7
І завісають у ХАї..як втсячи кораблі..идут преферансi
Альбо вссячі..І завісають у ХАї..як втсячи кораблі..
"дети Едисона", о дя... помню некое епическое побоище с участием залетных курсантов.Сук, я бил однажди на діскотекІ в хаї.. сук, я понял, я же ми скушно жили..![]()
Нихуя...я бил на темат диско про конкурс красоти.."дети Едисона", о дя... помню некое епическое побоище с участием залетных курсантов.
Миколааа..геушто це . Ви..( пряча печеньки)..вроде доказано шо 1 струн тожэ играет
два то уже дутар
остальное понятноъ
идут мєдузіСук бил такой старий совковий фільм ., ,я його бачив на почтонтку 80-х *чорние очки* там било толи оае* толи хуй его зна, но фільм спас мой Друг.он почав риготатати з самого почонтку...а сміх в унього був такий заразни..
И када било шось нейтральне на срьодку фільма..
-Пачему, ти одеЛа труси?..
- я нехотела пугать тебя своей медузой..
нє, єто мєдузіЙобані ґриби..![]()
тама срого блюлі фсє традіцііСук, я бил однажди на діскотекІ в хаї.. сук, я понял, я же ми скушно жили..![]()
а дубіна рєговіцкайа діріжіроваламне ще крупскій на рояле лабал. .![]()
як кажуть єті какіхнах хранцузьі: двутавр, уно штук запакуйтє ф подарочьній баньтєгдва то уже дутар