- 🟠 17:22 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ві мною гордітєсь7Маладес!

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ві мною гордітєсь7Маладес!
Ві мною гордітєсь7![]()
Кремень о камень - будет огонь. Бояцца шоб спi - чкi.кто что куда7 нє понял
попробуйтє єйо віпіть в полдєнь і закусітє муравьом. Єффєкт поразітєльній, вкус спєціфічєскійвсем прівет! сегодня я неожиданно пріятно удівілся от ефекта пресловутой "звездочкі"(та самая-вьетнамская звездочка,мазь) укусіло меня недавно муравей,возле паха,ну теперь пятно круглое красноватое,решіл я намазать его єтой мазью,і что ві думаете? пошел холодок на яйца-мошонку,так пріятно стало,настоящій холодок! между ног!!Спасібо..
нє звучіт.
![]()
если вiпить с утра касторкi
то весь день будет пох.ож на падение ракетi.
а зачєм тогда ейо піть7Ві что касторку нужно закусювать маринованім огурцом, тогда не будет на падение ракеті!
а зачєм тогда ейо піть7
дєйствітєльно... оні вєдь бівают разніє: чорніє, бєліє, кряснієТак стоп стоп стоп, теперь мне надо точно уточнить, о какой именно ракете идет речь? Может мі о разном хррхррр говорим![]()
Ві клістір пьйотєЯ пью утром касторку![]()
дєйствітєльно... оні вєдь бівают разніє: чорніє, бєліє, крясніє![]()
Ві клістір пьйотєчітайтє вніматєльно
![]()
і машут друг другомНо все еноті одинаково улібаются, находясь на ракете
Я пью утром касторку![]()
ніззя касторку піть по утрам1 Пабочьній єхвект: тянєт сказать "Паєхолі" і махнуть рукой)) Мєліс, у Вас єсть рукі7Шо такую касторку от которой летит как в ракете7
і машут друг другом![]()
ніззя касторку піть по утрам1 Пабочьній єхвект: тянєт сказать "Паєхолі" і махнуть рукой)) Мєліс, у Вас єсть рукі7