- 🟠 22:46 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
ну да, ну да
вчера купила се перчатке
а седни сама подбила себе глаз
какое совпадение

да, а шо такоя?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ну да, ну да
вчера купила се перчатке
а седни сама подбила себе глаз
какое совпадение
нармальна.....глаз се подбила сёня
сама!![]()
так шалик же ж досмажений!!! ,чи з кров'ю ?такИ да, такИ да...ну фу, так сказал,я аж представила...буЭ!!!
эх, када уже та весна....уже хоцца на природу....уже и снег потаял....![]()
я кажу те що знаю... і знаю як в більшості аналізи роблять в лабораторії , на ринках міста.вот если бы ты хоть раз готовила стейк из украинской телятины, которая ни разу не риб-ай, ты бы так не говорила. бразильская или австралийская конечно картинкой не становится, но и стоит как мой месячный запас бензина![]()
Helloo! тихше , вже ніченька.)))всем трям
вечер воскресный
![]()
ааа ну эта бываетсильно
![]()
да это они меня тут обижают... приходится отбиватьсяхаюшкиМарио ты дефачек не обижай
![]()
надо было лыжи братьдык я и ходилас собакой гулять по полю..
я кажу те що знаю... і знаю як в більшості аналізи роблять в лабораторії , на ринках міста.а інше це вже твоя справа їсти чи як...
синяка нет, но белок кровавый...![]()
нет, мне было интересно, есть ли еще тут такие параноики, как ты![]()
я тока пришлаHelloo! тихше , вже ніченька.)))
синяка нет, но белок кровавый...
та ничо,намана, даже прикольно...почти первая травма...![]()
ой Марио а ты не сильно хоть отбиваешься???да это они меня тут обижают... приходится отбиваться
)
нармальна.....глаз се подбила сёня
сама!![]()
ты мне лучше скажи, кто из паразитов, обитающих в говядине, способен укорениться в теле человека?![]()
да нуу ты осторожней , глаза должны блестеть а не сверкать синяками
![]()
ты мне лучше скажи, кто из паразитов, обитающих в говядине, способен укорениться в теле человека?![]()
"дорогая, не смотри на меня так, я сам все расскажу" (ц)
Какой из трёх? Не туда села резко?![]()
поручик!!!Та ладно, в трусах не видно.![]()
да не хочу я никого мацатьа до чого тут параноїки , це у жіночого лікаря можна взнати ..кожна жінка про це знає. та і не тільки , а щитовидну залозу ти і сам в змозі обмацати)))
неаой Марио а ты не сильно хоть отбиваешься???![]()
так он не в мясе живетбычий слепень кажисьа шо ??
сама с ним пообщайся сначалаа давай зараз тут не робити дискусію - "хто краще знає..." ,якщо в мене буде можливість, ....... забажаєш, зроблю зустріч з фахівцем , який розповість усе про це ..
Та ладно, в трусах не видно.![]()
неа
так он не в мясе живет![]()
так он не в мясе живет![]()
сама с ним пообщайся сначала![]()
не бей себя по лицу, а то как у Кармашки глаза будут![]()