- 🟡 17:30 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
.. вопрос доверия, не более![]()
"вОна чо михалыч"(ц)

what does the fox say (ц)![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
.. вопрос доверия, не более![]()
what does the fox say (ц)![]()
говна не держимзнаю![]()
ну якщо знаток ... в тебе є?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()
от тільки нащо вона заліки причепила , вона ж собі шкоду робить )))ух ты. красивая)))
да правильно всё говоришь...на доверии и любви многое в жизни держитсяну а чо![]()
если бы она потом вечером вернулась и чпокнула меня с удвоенной силой - конечно отпустил бы... вопрос доверия, не более![]()
ну якщо знаток ... в тебе є?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()
чпокнула меня с удвоенной силой - конечно отпустил бы... вопрос доверия, не более![]()
ото сугласная йа...от тільки нащо вона заліки причепила , вона ж собі шкоду робить )))
хм....а много друзей-парней?С другом могу пойти. С незнакомым вряд ли.
а китайцы,чи корейцы как???![]()
есть парочка... а тебе зачем?![]()
вот-вотда правильно всё говоришь...на доверии и любви многое в жизни держится
главное не переступать черту![]()
знач надо срочно подружитьсяС другом могу пойти. С незнакомым вряд ли.
ну пока жены нет - я могу же теоретизировать?кх-кх-кхподавилася...а точно цього хочеш ?![]()
та вже друга частина вийшла..ух ты..а я посмотрю....![]()
ну пока жены нет - я могу же теоретизировать?![]()
дивитися..а ти що з цим робиш?
дай посилання , а то не знайду ,тільки без квадратиків![]()
ото сугласная йа...
хм....а много друзей-парней?если не секрет...
тобто жінці це з тобою можна зробити,а іншим зась ?![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
воно мені пише про available..хмм
так то да.знач надо срочно подружиться