Сучасна дівка в середньому не має чого запропонувати мужику, крім пілотки. Готувати не вміють і не хочуть, дітей не хочуть, виховувати дітей теж не хочуть, нєрви тріпають, мозок рафінують, потім женишся — розведуться й роздінуть до трусів. Нахіба вони здались. Здаси сперму в банк — і то матимеш більше шансу на потомство і без зобов’язань і головняка. Чортішо зараз а не дєвки. Перевелися. Хай виходять за іноземців і мозок їм краще їдять, кому від цього гірше? Мені якось начхать. Ще невідомо кому пощастило

А тут аж крики про генофонд, йпрстСвобода понад усе, самі хочуть свободи, то й чудово, мені підходить.Берете іпотеку в півляма, хлопчик виплачує, а дівчинка купляє косметику й фарбує нігті. Хлопчик впарюється, вмилюється, не встигає жрать готовить і заявляє претензії де їжа, і перестає вам подобатись, стає бундючним і замученим, а ви зустрічаєте нового хлопчика без таких проблем. Через півроку ви розумієте що так дальше нєльзя, жизнь коротка, щастє нє вишло, дєлонєвтєбє, а я нєзавісіма і сама зарабативаюРаптом общі інтереси й однакові вподобання фільмів вже не важать нічогоХлопчик залишається з аліментами, й боргом по іпотеці, foreclosure, порченою кредитною історією на наступні 10 років і головняком, а ви з аліментами, дитиною й часткою від foreclosure, нєзавісімостю і впевненістю, що хлопчик тряпка і сам винен

я в основному роблю пробу морального компаса й дивлюсь на батька й маму, проблеми й моделі в сім’ї спадкуютьсяСловам ніколи не вірю, більше діям.
Загалом сьогодні я спостерігаю більшість людей що м що ж, що не звикли брати відповідальність за життя і легко здаються і йдуть легким шляхом. Це не проблема виключно жінок, скоріше zeitgeist. Щасливе довге подружнє життя фінансово незалежних людей — це скоріше про долання проблем, притирання, брати відповідальність і головне commitment. Десь там любов і взаємоповага існує як дух між усім тим але комітмент склеює те все.Без свідомого commitment все тане від першого дощу. А в спортзалі чи на вулиці стільки спокусниць і спокусників. А свідомий комітмент тонка штука, має бути в обох. Рідкість сьогодні знайти. Бачив кілька раз. Більшості дай рівноправність — сядуть на голову. Або вже вибирати партнера/ку що повністю залежить в усьому й не гратися в рівноправність.Хз, може я трохи цинік, мабуть так. Я для себе вирішив що ж яка не має в своїй уяві роль домашньої квочки — не для мене. Я голодний не буду, готувати люблю теж, але діти будуть і голодні й холодні якщо для мами готувати чи хазяйнічать впадло. Поки бажаючих нема
У Британії, наскільки я знаю, у середній школі є уроки, home economy називаються, якось так. Там вчать, як складати раціон для сім’ї, розраховувати домашній бюджет і подібні корисні штуки. Уроки для всіх, не тільки для дівчат. Дуже круто, я вважаю. Хотілося б в Україні таке побачити. Але то не за мого життя, очевидно.