Їбанько, подай патрон

• Автор теми Автор теми Tori
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 84568
Їбанько, подай патрон

Власне, ось у чім рім.
Багато з вас отримували в ріпу отаке:
570591ca25c985e5ec6dd37f00cc7efa.webp

Я навіть з іншого акаунту робила тему про те, що людина нічо не пише на ХФ, але плюється лайном в ріпу.
В якийсь момент в темі про Голодомор воно взялося за старе - і Дімокс, хай буде здоровий, викинув це створіння нахуй, і профіль видалив.
Але.
https://www.kharkovforum.com/member.php?u=720940

ea9b9cf4d494c0a61710c0dc292a4925.webp

Ми там в турецькопідданого Алєксандєра кидаємось хто чим влучить - а в порівнянні з цим їбаньком наш Алєксандєр - практично здорова людина.
Воно, звичайно, тепер мовчечки банани кидає - вже ж навчене, що як буде пиздіти зайвого, то терпець у адміна може й увірватися, але попри все - воно знову тут.
Оця антиукраїнська тварюка, яка тиииихо так спостерігає, а потім в нього часом остаточно їде стріха, і воно починає розкидати...ну, тепер вже банани. Без тексту.
Та якщо воно думає, що ніхто цього не знає - то теперка знатимуть всі. Бгг, таке враження, що цього їбанька періодично вирпускають з психлікарні, й він одразу гайда на ХФ. Бооожечки, яке ж ти хвореньке. :рл:

А зачем ты это терпишь? Заблокируй его) Сразу его отзывы уберутся.
Воно хитре - нічо не пише.
Та справа ж не в тім.
Ну от уяви - десь біля вас живе отаке - ненавидить всіх вас (і мене ) до кольок у трельбухах. Ти розумієш - це яким треба бути хворим, щоб отако приходити сюди, читати, потім роздавати ці жалюгідні банани...отак маняками стають. Хтозна, може воно собі ночами повій кремсає.

Ну от уяви - десь біля вас живе отаке - ненавидить всіх вас (і мене ) до кольок у трельбухах. Ти розумієш - це яким треба бути хворим, щоб отако приходити сюди, читати, потім роздавати ці жалюгідні банани...отак маняками стають. Хтозна, може воно собі ночами повій кремсає.
Одним словом Сашка Унитаз.

Та справа ж не в тім.

так поступать может только трусливое существо. Мне оно тоже гадило в репутацию, поэтому улетело в игнор :D Теперь гадить не может :)

Уверена, что и в реале від нього сциклиннячком смердить...

Та справа ж не в тім.

Він на тебе дроче мабуть :D

Тоді в нього проблема, бо він кидає свої банани половині ХФ - просто юзери не знають, що то значить, а я знаю. :D:D:D

Прикининь, збочинець!
Запости йому фотку Ломоносова, він геть руки до крові позтирає.

Воно, звичайно, тепер мовчечки банани кидає
шО оно тебе с тех бананов или реп? Зарплата на работе увеличится? Или скидки на коммунальные оплаты будут к примеру за отопление? Или при устройстве на работу в отделе кадров будут требовать справку от ХФ о наличии реп?:незнаю: Чего так переживать и радовать этих репометальщиков?

Насправді взаємна ненависть - це чудово! Не потрібно слідкувати за тим, що будеш казати покидьку, жодної диплотії, ввічливість засунута в дупу, принаймі зустріч в реальному житті закічиться бійкою. А бити москальсько-кацапські пики - це добре заняття, я так вважаю.

Я знаю цього п*дормота кацапського. Його ж були забанили.
Так оце воно вигулькнуло знову і взялося за старе.
Чего так переживать и радовать этих репометальщиков?
Я не переживаю, річ не в тім.

Ну от уяви - десь біля вас живе отаке - ненавидить всіх вас (і мене ) до кольок у трельбухах.
Вважаю, що це добре, в підняту голову стріляти легше. Гірше тільки ті, що постіно перефарбовуються. То за зе, то за я, то ще за якесь лайно.

Назад
Зверху Знизу