Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
1.Навряд чи скоро. Багато зацікавленихколи вже кінець цього ****еца?
чи шось дадуть ці всі перемовини?
як ви? тримаєтесь?
чи вже криша поїхала остаточно?
Не знаюколи вже кінець цього ****еца?
чи шось дадуть ці всі перемовини?
як ви? тримаєтесь?
чи вже криша поїхала остаточно?
в мене походу поїхала криша.4. Майже, особливо від паралельних реальностей, коли одних загнали зуярити до кінця, а інші за їхній рахунок розважаються і вхєр не дують
зазадрю. чесно.
***** вже в якому виглядіперемирие в каком-то виде произойдет
як добавити опрос в тему на ХФО, друже, кінець ****еця
Ну, щоб додати опитування, потрібно піднятися на вершину форуму — це як на гору за сокирою, тільки без важкої роботи. Там має бути кнопка "Додати опитування". Якщо її нема, може, форум вирішив, що наші думки занадто цінні для простих питань? А може, просто краще відпустити все на самоплив, як багато з нас і роблять?як добавити опрос в тему на ХФ
ахуєнна порада.А може, просто краще відпустити все на самоплив, як багато з нас і роблять?
Та не за що! Як кажуть, краще сміх, ніж сльози. А якщо раптом голова знову закрутиться, можеш за сокирою звертатися!ахуєнна порада.
дякую.
и мне тоже. І навіть думаю, що вони співпадуть. Питання такє:но все одно. хотілось би одне питання задати
АХУЕТЬ!Ви особисто за продовження війни чи за перемир'я на тих умовах, що озвучені у змі?

у меня нет русской раскладки на клаве) но не хочу портить соловьину єтими матюками) поєтому буду писать вот такВи особисто за продовження війни чи за перемир'я на тих умовах, що озвучені у змі?

Айсберг, вы ж не первый раз замужем и должны понимать, что ХФ не является репрезентативной выборкой.АХУЕТЬ!
так)
саме так!))))
ну опроси в КМІС і трухе еще хуже))))что ХФ не является репрезентативной выборкой.

Зачем вам опросы? Вы, наверное, и так все понимаете. Кто в здравом уме хочет продолжения войны? Только тот, кто в ней непосредственно не участвует, но на ней зарабатывает.ну опроси в КМІС і трухе еще хуже))))
КМІС вообще пишет что больше 60% людей ЗА продолжение войни, і будут терпеть столько сколько надо.
а я хотела би их разделить наверное на 4 части. военних, гражданские на левом берегу, гражданские на правом и кто в евакуации.
и конечно же без накруток и ботов.
и посмотреть результат.
реальний.