Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

I-Box не проходят платежи, не пользуйтесь.

🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
на МТС пока тишина... денег нет

А кто-нибудь подскажет стоимость купюроприемника I-Boxa превышает стоимость банкноты 1 грн., измазанной например недорогим клеем?

Да уже все давно знают, что систему терминалов I-BOX, с 25го января стала обслуживать ЗАТ "Притекс"! Причем все платежи клиенты Притекса должны делать только через i-box! Очнитесь, мы же в Украине!

А просто интересно, что дешевле I-Boxy - вернуть платежи или принять на себя, например, флешмоб с подарками в 1грн.

Да уже все давно знают, что систему терминалов I-BOX, с 25го января стала обслуживать ЗАТ "Притекс"! Причем все платежи клиенты Притекса должны делать только через i-box! Очнитесь, мы же в Украине!

Какой феерический бред. Платить можно через банк и через AlfaPay и CityPay.
А вот подобные бредни и напоминают - мы в Украине, стране сплетен и диванных экспертов-всех-во-всем.

Какой феерический бред. Платить можно через банк и через AlfaPay и CityPay.
А вот подобные бредни и напоминают - мы в Украине, стране сплетен и диванных экспертов-всех-во-всем.

...еще с юмором у большинства проблемы!:D

мне сегодня пришли!получил смс от киевстара что тр..тр..на ваш счет!ждал 8 дней!

Шо вы морозите, люди????
Было написано ясно, до 8 февраля - денег не ждать, сегодня 8е, ждите от сегодня.

А кто-нибудь подскажет стоимость купюроприемника I-Boxa превышает стоимость банкноты 1 грн., измазанной например недорогим клеем?

стоимость купюрника - примерно 300 Евро, да и глупо измазывать его т.к. ты прибавишь головняка ни вчем не повинному технику - который потом будет твои сопли отмывать от аппарата.

стоимость купюрника - примерно 300 Евро, да и глупо измазывать его т.к. ты прибавишь головняка ни вчем не повинному технику - который потом будет твои сопли отмывать от аппарата.

Да просто в следующем году юбилей - 200 лет движению луддитов. Думаю, что ежели сошлют в Австралию, может у них хозяева техников отвечают за то, что делают.

Да просто в следующем году юбилей - 200 лет движению луддитов. Думаю, что ежели сошлют в Австралию, может у них хозяева техников отвечают за то, что делают.

ни кто тебе не запрещает подать иск в суд.

Да, заметьте, я не говорил, что собираюсь что-то где-то мазать, тем более соплями. Но не сомневаюсь в том, что деньги из аппаратов РЕГУЛЯРНО изымались техниками ( или др.лицами) и шли в т.ч. на оплату их труда.

ни кто тебе не запрещает подать иск в суд.
У меня есть опыт общения с судами. Но иногда, лично я, считаю, что человеку дешевле. А вы сами верите в суд?

Да, заметьте, я не говорил, что собираюсь что-то где-то мазать, тем более соплями. Но не сомневаюсь в том, что деньги из аппаратов РЕГУЛЯРНО изымались техниками ( или др.лицами) и шли в т.ч. на оплату их труда.

У меня есть опыт общения с судами. Но иногда, лично я, считаю, что человеку дешевле. А вы сами верите в суд?

1.техник действительно обслуживает аппараты - но на этом и все!!! не его это собачье дело знать о движении денег.
2.если действительно есть опыт общения с судами - то есть понимание обоснованности иска.

Для желающих обратиться в суд - пример иска ( взят с форума Нового канала).

Ребят почему мы ждем ??
Зачем нам это надо ?
Мы заплатили мы вправе получить - не получили.
Давайте заставим их нас слушать...
Если вам не сложно - напишите и просто закинте в суд - пусть у них как и у нас болит голова !!!!

ЗРАЗОК
ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ ДО СУДУ

Суть позову: усунення недоліків надання послуг та відшкодування збитків

До Центрального міського суду м. Дніпропетровськ

Позивач: (****)
Мешкає за адресою: 49000 м.Дніпропетровськ пров. Вольний 3 кв **

Відповідач: ТОВ «Ibox (АЙбокс)В особі Павла Вакуловского»
номери контактних телефонів:
8(044)391-03-09
8(800)300-10-20
данні про місце занходження ТОВ мені невідоме.

Ціна позову:****гривен

П О З О В Н А З А Я В А
про усунення недоліків надання послуг та відшкодування збитків

28.01.210 о 17:34 . я скористався терміналами "Ibox" (електронних платежів) що належать ТОВ "IBOX" на сумму 2200 гривен, що підтверджується чеком.

29.01.2010 р. кошти так і не було зараховано на мій особистий рахунок в системі Webmoney.
Довідавшись у представника сервісу Webmoney, що сплачена за чеком сумма до них не надходила. Я спробував зателефонувати за телефонами ТОВ надані в чеку.
Але відповіді я не отримав, телефони були перевантаженні на протязі 2-ух діб.
Стало відомо через систему Internet, за офіційними данними ТОВ проводить технічні роботи, що будуть закінченні у строк до 07.01.2010.

29.01.2010 При цьому автомати ТОВ продовжують працювати але без переведення коштів користувачів, та не видають чеки, що засвідчують користування терміналом, та не дають змогу захистити свої права у встановленому заком порядку, та у відповідності до чинного законодавства.

30.01.2010 Я отримав матерільні збитки в розмірі **** грн.,що були завданні ТОВ,не надісланими коштами на мій особистий рахунок. Кожний день, який ТОВ затримуе мій перевід я зазнаю сбитків у розмірі **** гривен.

30.01.2010 р. я був змушений подати заяву до суду, щоб відновіти порушені ТОВ "IBOX" мої права.

На підставі зазначеного та керуючись ст.ст.23, 708 Цивільного кодексу України, ст.ст.4, 6,10 Закону України «Про захист прав споживачів»,

ПРОШУ:

Зобов’язати відповідача здійснити у тижневий термін перевід коштів на мій особистий рахунок
Стягнути з відповідача на мою користь:
· Завданої мені матеріальної шкоди (консультація адвоката) в сумі 40 гривен, а також моральну шкоду в сумі 200 гривен (100 гривен - через порушення ТОВ "IBOX" мого права на повну, достовірну та своєчасну інформацію про послуги центру, що встановлені чинним законодавством, 100 гривен – за недотримання умов та термінів виконання робіт, нечесне та неповажне ставлення до моїх вимог зі сторони працівників центру, що було проявленно при намаганнях скористатися телефонами для отримання інформації у представника ТОВ), - всього на суму 240 гривен.
Прошу врахувати завдані мені та членам моєї родини душевних страждань у зв’язку з протиправною поведінкою відповідача, демонстрацією неповаги до наших громадянських та споживчих прав, а також до вимог чинного законодавства, що викликає недовіру до сили закону, особливо в молодих членів родини, у приниження честі та гідності нас як фізичних осіб, що не можуть скористатися своїм законними правами.

Притягнути до відповідальності осіб, через яких громодяни своечасно не отримали інформацію, що до стану іх платежів та отримання коштів.

Додатки:

Копія чеку.

Підпис заявника ______________(Ф.И,О) 30 01 2010 року

Только иск будет правильнее адресовать не на Павла Вакуловского, а на директора
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЙБОКС", 01103, м.Київ, Печерський район, ВУЛИЦЯ КІКВІДЗЕ, будинок 18, код ЄДРПОУ 34046074, Инну Юн.

Останнє редагування:
Для желающих обратиться в суд - пример иска ( взят с форума Нового канала).

Ребят почему мы ждем ??
Зачем нам это надо ?
Мы заплатили мы вправе получить - не получили.
Давайте заставим их нас слушать...
Если вам не сложно - напишите и просто закинте в суд - пусть у них как и у нас болит голова !!!!

ЗРАЗОК
ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ ДО СУДУ

Суть позову: усунення недоліків надання послуг та відшкодування збитків

До Центрального міського суду м. Дніпропетровськ

Позивач: (****)
Мешкає за адресою: 49000 м.Дніпропетровськ пров. Вольний 3 кв **

Відповідач: ТОВ «Ibox (АЙбокс)В особі Павла Вакуловского»
номери контактних телефонів:
8(044)391-03-09
8(800)300-10-20
данні про місце занходження ТОВ мені невідоме........

.......................
Только иск будет правильнее адресовать не на Павла Вакуловского, а на директора
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АЙБОКС", 01103, м.Київ, Печерський район, ВУЛИЦЯ КІКВІДЗЕ, будинок 18, код ЄДРПОУ 34046074, Инну Юн.

вот это уже по делу написано...

Ну и дела

пришли на life деньги 08/02/2010 23-32.

на киевстар вчера пришли деньги, а на мтс нет :(

Назад
Зверху Знизу