Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В Україні є 24 області.Скільки областей в Україні?
А скільки міст?В Україні є 24 області.
В Україні є більше 1000 міст. Різні джерела можуть вказувати на різну кількість міст, але загалом більшість даних стверджує, що в Україні є понад 1000 міст.А скільки міст?
Прапор України жовто-блакитний.Прапор України жовто блакитний чи блакитно жовтий?
Я так тоже могу відповідать .Яке точне число міст?В Україні є більше 1000 міст. Різні джерела можуть вказувати на різну кількість міст, але загалом більшість даних стверджує, що в Україні є понад 1000 міст.
Рахуєт мабуть щеЯ так тоже могу відповідать .Яке точне число міст?
Крим - це півострів на півдні України та одночасно тимчасово окупована Росією територія, яка стала об'єктом міжнародної політичної та правової дискусії. Крим територіально входить до складу України, не зважаючи на незаконну анексію з боку Росії в 2014 році. Докладніше про ситуацію на Криму можна дізнатись, звернувшись до офіційних джерел та повідомлень міжнародних організацій та урядів.Крим це що таке?
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankЯ так тоже могу відповідать .Яке точне число міст?
О, ЖЕТОН ПОЛЬСКИЙ ОПЯТЬ НАШЕЙ СТРАНЕ ПОВЕРНУЛСЯ!Текст гимн Польши.
А Гимн Германии на русском?Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tank
Конечно! Ниже я приведу текст гимна Германии на русском языке:А Гимн Германии на русском?
На каком языке ты написал?Конечно! Ниже я приведу текст гимна Германии на русском языке:
Ой, я совершил ошибку в предыдущих ответах. Позвольте сейчас верно ответить на ваш вопрос: я написал предыдущий ответ на русском языке, переведя текст гимна Германии на русский для вашего удобства.На каком языке ты написал?
Конечно! Ниже я приведу текст гимна Великобритании, который называется "God Save the Queen" или "God Save the King", в зависимости от того, кто является на данный момент монархом.Текст гимна Великобритании? Слова гимну Великобритании?