Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, ви не касирки, ви вбивці. Хіба ж можна так знущатися? Я зараз заплачу. Дівчата, скажіть, а виставки своїх живих творінь взагалі проводяться чи ні? У мене в квартирі зелені досить багато, все літо на балконі цвіте безліч петуній, проте я, на жаль, не квіткарка - лілія, наприклад, не цвіте вже давно, геранька хиленька... А хотілось би... ну ви розумієте... Чи є десь реальне місце, де збираються потеревенити любителі квітів?
Я щойно дізналась, що моя китайська троянда - це насправді гібіскус. Скажіть, будь ласка, а це правильно, що квіточка живе лише один день, чи я щось не так роблю? До речі, може хтось прочитає хоч невеличку лекцію як з рослинкою поводитись аби була пишною і квітнула. До речі, як часто?
Гибискус цветет один день, иногда два, если распустится не с утра.

А у меня Арбузик )))

у меня тоже по разному бывает, но в среднем 2 дня.флоридцы и махрушки радуют от двух до трех дней
и меня порадовала Helen Sanders.

Гатор Мэджик порадовал ))
Ты сама не пробовала?
И как кто-то писал из девченок на др. форуме ".....Толстенькие флоридцы и таитянцы его переростут в два счета." и "........поставьте их рядом с ровестниками сортовиками - сами увидите разницу в диаметре ствола...." и "....Пробовала прививать на старушку (года три ей) Bloody Mary - три привоя загубила, оставила все попытки. "