Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуманистичские ценности уничтожат цивилизацию

• Автор теми Автор теми Tori
  • Дата створення Дата створення
Ничего удивительного. Я вот тоже иногда не понимаю людей ратующих против традиционных ценностей. Вот и вспомнилась статья из старого журнала из так называемой рубрики "Их нравы"...
З якого часу цінність може вважатись традиційною?
Вступати в шлюб - придумали відносно недавна.
Доречі, війна - це теж одна з традиційних цінностей... її будемо тягти далі? Нагадаю - в давньому світі не було війн. Перші війни в розумінні саме, схожому на сучасне - зафіксовано достатньо нещодавна, вже після неоліту.
Єбатись тільки з особами протилежної статі? Ну - давні греки та римляне, думаю, вступили б з тобою в суперечку з цього приводу :D

Що там ще в "традиційні" затісалося?

Я вот тоже иногда не понимаю людей ратующих против традиционных ценностей
Георгиевскую ленточку хоть не носишь? Кстати, набивать ватой чучела для гостиной комнаты - вполне себе традиционная ценность. Так в Индонезии, сторонники сохранения традиционных ценностей из местного малого народа - откапывают каждые несколько лет трупы своих домашних, что бы посидеть с ними в тесном семейном кругу, выпить и закусить, припоминая местные подвиги дидов и великую победу над ящерами.
Не чураются трупами в гостиной комнате и христиане, набывающие ватой и всякой гадостью тела своих прославленных деятелей, называемых "святыми". Их размещают для поклонения в христианских храмах, а наиболее верующие могут настаивать на них водку, которая потом используется для лечения, либо - развешивают частички этих усопших у себя в домах, для защиты от всяких бед и невзгод, например - импотенции, недопустимой для христианина, ебущего маленьких хористов.
Так что, дорогой друг - вы подняли интересную тему!

З якого часу цінність може вважатись традиційною?
Вступати в шлюб - придумали відносно недавна.
Доречі, війна - це теж одна з традиційних цінностей... її будемо тягти далі? Нагадаю - в давньому світі не було війн. Перші війни в розумінні саме, схожому на сучасне - зафіксовано достатньо нещодавна, вже після неоліту.
Єбатись тільки з особами протилежної статі? Ну - давні греки та римляне, думаю, вступили б з тобою в суперечку з цього приводу :D

Що там ще в "традиційні" затісалося?
Ти з усього світу поняття в одну купу звалив.

У *****ів такі ж уявлення про цінності, як у тебе: колективна покора начальству.
Я не приемлю начальства, поскольку являюсь либертарианцем. Поэтому не понимаю о чем ты говоришь.
Збереться сотня равинів, і проголосять шо вони древній талмуд відкопали, в якому написано, що крім пісюна ше треба ліве яйце відрізати.
Ти почекаєш пару місяців, подивишся шо вже всі масово пішли відрізати, і почнеш розпитувати як правильно відрізати, яким ножом відрізати, в який день можна відрізати, і в якій руці треба ніж тримати.
Сказал человек, лобзающий трупы ********цев в церкви и красящий яйца на пасху.

Георгиевскую ленточку хоть не носишь?
А зачем? Орден Славьі мне не вьідали а равно как и медаль "За победу над Германией"... Егоркиного креста тем более. С каких мне тогда ее на себя цеплять? Если на старости лет и тюкнет вдруг в голову подобная блажь, так можно ордена и покрасивше найти..

Ти з усього світу поняття в одну купу звалив.
Дочого тут світ? а, да... ти ж думаєш, що різні частини світу - мають різну цінність? А чому так?
Ми всі - вихідці з Африки.
Люди почали ділитись на різні народи - теж відносно недавна - у бронзі.
То того, і ще багато хто після - ділили ся на племена. Плем'я - це нащадки певного роду, тобто - базовий розділ це прайди, базовим є родо-племінна соціальна побудова.
Народи - це повна синтетика... після приєднання слабших племен до більш сильних, чи загарбленні - вони не ставали родичами, але отримували ім'я племені - загарбника. І, навіть в пізні часи - цей розділ тільки збільшився - племена і далі групувалися і вже в складі більших "адмінистративних" формувань - зберігали свою ідентичність.

Так що з цього є традиційним?

А зачем? Орден Славьі мне не вьідали а равно как и медаль "За победу над Германией"... Егоркиного креста тем более. С каких мне тогда ее на себя цеплять? Если на старости лет и тюкнет вдруг в голову подобная блажь, так можно ордена и покрасивше найти..
1703967379084.webp

Георгиевскую ленточку хоть не носишь? Кстати, набивать ватой чучела для гостиной комнаты - вполне себе традиционная ценность. Так в Индонезии, сторонники сохранения традиционных ценностей из местного малого народа - откапывают каждые несколько лет трупы своих домашних, что бы посидеть с ними в тесном семейном кругу, выпить и закусить, припоминая местные подвиги дидов и великую победу над ящерами.
Не чураются трупами в гостиной комнате и христиане, набывающие ватой и всякой гадостью тела своих прославленных деятелей, называемых "святыми". Их размещают для поклонения в христианских храмах, а наиболее верующие могут настаивать на них водку, которая потом используется для лечения, либо - развешивают частички этих усопших у себя в домах, для защиты от всяких бед и невзгод, например - импотенции, недопустимой для христианина, ебущего маленьких хористов.
Так что, дорогой друг - вы подняли интересную тему!
Ну, про то, шоп какой-нить православній мирянин у себя под кроватью шушоного православного же держал, следуя традиции, сльіхать не доводилось, а вот как попирающие традиционньіе ценности людские кости с мусором мешали - видеть доводилось.

Ну, про то, шоп какой-нить православній мирянин у себя под кроватью шушоного православного же держал, следуя традиции, сльіхать не доводилось
Тебе "тут доводилось", "а тут не доводилось" в зависимости от момента времени и твоего настроения. Пару лет назад ты ссал на святые мощи и православие, а теперь ***** уже от них кипятком. В твоем случае, я смотрю, не происходит духовной эволюции, а происходит просто метание между противоположными друг другу углами ринга, в зависимости от того, кто побеждает или кто тебе больше нравится.

Народи - це повна синтетика... після приєднання слабших племен до більш сильних, чи загарбленні - вони не ставали родичами,
Ти наче свічку тримав. Візьми наприклад часи козаччини. Скільки по гаремах невольниць осідало?

Ти наче свічку тримав. Візьми наприклад часи козаччини. Скільки по гаремах невольниць осідало?
Це яким боком?
Я свічку не тримав - є археологія, є джерела письмові, є переписані вусні.
Є цілі труди з цього приводу.

Тебе "тут доводилось", "а тут не доводилось" в зависимости от момента времени и твоего настроения. Пару лет назад ты ссал на святые мощи и православие, а теперь ***** уже от них кипятком. В твоем случае, я смотрю, не происходит духовной эволюции, а происходит просто метание между противоположными друг другу углами ринга, в зависимости от того, кто побеждает или кто тебе больше нравится.
Узбагойся. Просто мое понятие традиционньіх ценностей не в религии. Такшо в данном случае тьі в лужу пукнул.

Це яким боком?
Я свічку не тримав - є археологія, є джерела письмові, є переписані вусні.
Є цілі труди з цього приводу.
Труди оно й у проффесора є. Ні, я звісно не хочу сказати що всі труди повне фуфло, але ж і усілякі фактори теж до уваги брати треба. Ти, наприклад, маєш повне право не згоджуватись зі мною щодо гаремів висуваючи СВОЇ теорії й докази.

Такшо в данном случае тьі в лужу пукнул.
Ты так из-за этого разволновался, будто ты в этой луже воду для питья набираешь.
Просто мое понятие традиционньіх ценностей не в религии
Да, я заметил, оно в трупах. :клас:
Ничего не скажешь - большой оригинал. Я бы сказал - победитель по жизни.

Труди оно й у проффесора є. Ні, я звісно не хочу сказати що всі труди повне фуфло, але ж і усілякі фактори теж до уваги брати треба. Ти, наприклад, маєш повне право не згоджуватись зі мною щодо гаремів висуваючи СВОЇ теорії й докази.
Дочого тут гареми?
доречі, це теж традиційна цінність - моногамію вигадали труси, які боялись тещу. До християнства всі були полігамні.

Назад
Зверху Знизу