Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуляйте в парке Шевченко осторожно, у охранников бешенство!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Я не можу відтягати за вуха когось, хто відлив на клумбу. Зробити зауваження - можу. Можу підтерти за ним, якщо вважаю те своїм обов"язком.
У іншій темі Ви писали щодо фізичного насилля, хизувалися здатністю подратися з товпою малоліток, описували які прийоми Східного арсеналу Ви вивчаєте.

Раптом чого так змінилися погляди?

часть 1 статьи 307 говорит, что фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою,
Закон ты прочитал, но сути не понял. Это - если для рекламы, художественных фотографий и так далее. Иначе - я фотографирую подругу у фонтана, а в кадр залез такой залупок, как ты. И тут же начнет права качать - почему эт без моего согласия мою харю лица в кадр втиснули? Юрист сортирный ты...

Второй-то раз он заплакал потому, что ты ему не "Крещатик - медовик" купила..... :мораль: а обычный Хладик 19% :плачу:

нет, я с ним поговорила, он мне рассказал как его обидели, я ему объяснила, что в жизни будет еще много боли и надо привыкать уже сейчас
уходил улыбался
мороженое съел:)

У іншій темі Ви писали щодо фізичного насилля, хизувалися здатністю подратися з товпою малоліток, описували які прийоми Східного арсеналу Ви вивчаєте.

Раптом чого так змінилися погляди?
:незнаю: в мене колись була велика потреба - захищати себе. Настільки, що таки навчився. Нехай мене й вб"ють, але це вже нікому не буде весело.
До рчі, в мене відчуття, що сам ви до фізичного насильства відносини не маєте :) Якось дуже багато ви опкладали на острах, від тих кремезних хлопців.
Був такий час, мене били майже кожен день й - не пацани з вулиці. Роками. То я щось вже можу, так. Але я не лізу до інших зі своїми здібностями й поглядами. У тому - християнство. Людина відповідає за себе й веде боротьбу за свою безсмертну душу. Й це - єдине гідне поле бою.
А про малолєток я багато знаю. Сам бачив. У 90х. Такі банди були - огого.

У охрЯнников на стеклянной ( а не зеркальной) струе тихое помешательство на бассейне. Они вокруг него ходят и бдят, чтобы никто на бортик не залез. Все остальное им пофиг. Психиатры на Форуме есть? Что это за новая шиза - круги вокруг бассейна нарезать?

Ви помиляєтесь. Християнство, і Київське православвя у тому числі, як і усі інші релігії Світу найперше врегульовують відносини людини і суспільства.
Православвя
"Тож усе, чого тільки бажаєте, щоб чинили вам люди, те саме чиніть їм і ви з ними"
Юдаїзм
«Люби свого ближнього, як самого себе»
Іслам
«Робіть всім людям те, що ви хотіли б, щоб вам робили люди, і Не робіть іншим того, чого ви не хотіли б собі »
Індуїзм
"Нехай людина не завдає іншому того, що неприємно йому самому."
Конфуціанство
"Не роби іншим того, чого не бажаєш собі"

Усе інше похідне від того. Тому найперший серед гріхів - то є гординя. Усе погане людина робить, коли ставить себе понад іншими. Ось як у цій темі - я плюю на всіх хто сідає чистим одягом та ставлю ноги, я плюю на ваше здороввя - та ходжу без маски, я плюю на ваші обов'язки щодо додержання порядку - то ображаю охоронців та погрожую їм і таке інше плюндрування моралі.

да уж, на словах одно, а дела совсем другие - это я про христиан и мусульман, которые массу народа перебили, проповедуя яко бы такие миротворческие вещи. Так тогда и нужно говорить, что меряйте все по делам, а не по славам и благим намерениям.

У охрЯнников на стеклянной ( а не зеркальной) струе тихое помешательство на бассейне. Они вокруг него ходят и бдят, чтобы никто на бортик не залез. Все остальное им пофиг. Психиатры на Форуме есть? Что это за новая шиза - круги вокруг бассейна нарезать?
Дык ,каждая макака так и норовит залезть на парапет и заселфиться. :D Намедни сидели с товарищем на скамеечке , наржались от души. Такое впечатление что всех ******ков из дурки на волю отпустили. :D

Бугага..я ж говорил, что все страдальцы пойдут ***)) Гепатит вам четко сказал, что вы кнопки. Крепкий хозяйственник, ****))
Полупокер свою ****утость будет лечить в травме за свой счет))

До рчі, в мене відчуття, що сам ви до фізичного насильства відносини не маєте
Оурым рингу, за все життя тільки двічі бився на вулиці, бо всі інші рази якось на авторитеті виправляв обставини (бо маю його).

Але я не лізу до інших зі своїми здібностями й поглядами. У тому - християнство. Людина відповідає за себе й веде боротьбу за свою безсмертну душу. Й це - єдине гідне поле бою.
Ну, ОК. Бабцям, дідусям, людям поважного віку, пільговикам, та інвалідам є кому допомогти, крім Вас. Ви за свою душу піклуйтеся. А маршрутників на камеру віддубасили ті, хто все по іншому розуміє про свою душу, та улаштували все як того законодаство передбачає. І тепер маршрутники навіть не зазіхають пільговика з буса вигнати, або жіночку перечепивши дверима за ногу по асхвальту тягти.

Апостол Павло на іконах зображений з мечем у руці, А Святий Георгій со списом. То не дарма.

Полупокер свою ******ость будет лечить в травме за свой счет)
Нет. Дело громкое, экспертиза есть, явное злостное хyлигaнство.
А как иначе? Групповое избиение с нанесением! Против этого не попереть. Проще вон того мудылу охрЯнника засадить и закрыть вопрос. Мол, единичный случай, мы приняли меры...

Нет. Дело громкое, экспертиза есть, явное злостное хyлигaнство.
А как иначе? Групповое избиение с нанесением! Против этого не попереть. Проще вон того мудылу охрЯнника засадить и закрыть вопрос. Мол, единичный случай, мы приняли меры...

Святая простота. Гепа четко сказал: полупокер -виноват..ВСЕ))
виноват, значит наказание заслуженно)

я про христиан и мусульман, которые массу народа перебили
Это не христиане и не мусульмане. Это те, кто себя так называет а веры в душе не имеет. Настоящие мусульмане и христиане живут по вере.

Проще вон того мудылу охрЯнника засадить и закрыть вопрос.
Нууу, сперше бородань сплатить адвокатові своєму, потім за супровід справи, потім відшкодує штраф за себе та за свою дівчину (17 000 + 17 000), потім сплатить штраф 850грн. адмінки за поведінку у парку, потім відповісить за побиття охоронника.

Бороданя чекає захоплююча пригода десь на 2 - 3 роки турбот та хвилювань по пізнанню системи право- та судочинства нашой Країни. А міг би не бикувати, носити масочку, не ставити ноги там де сидять, поважно відноситися до співгромадян то зберіг би нерви та десь 5 000 - 7 000$ власних коштів.

Нууу, сперше бородань сплатить адвокатові своєму, потім за супровід справи, потім відшкодує штраф за себе та за свою дівчину (17 000 + 17 000), потім сплатить штраф 850грн. адмінки за поведінку у парку, потім відповісить за побиття охоронника.

Бороданя чекає захоплююча пригода десь на 2 - 3 роки турбот та хвилювань по пізнанню системи право- та судочинства нашой Країни. А міг би не бикувати, носити масочку, не ставити ноги там де сидять, поважно відноситися до співгромадян то зберіг би нерви та десь 5 000 - 7 000$ власних коштів.

Та да..качаться против юристов конторы тяжко и дорого..особенно, если ты накосячил.:іржач:..если контора и парк хозяина города..и этот хозяин четко обозначил свое отношение

Назад
Зверху Знизу