Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готуємося до блекаутів. Досвід та поради.

То зрозуміло, що метафора. Але саме викладення факту!

У Мережі вже купа фотожаб та коментів. На кшталт "у міністерки дуже спритні члени. Парламенту" :ги:
Якщо немовляті показати палець, воно може дуже сміятись...Твоя реакція на ШІ зараз чимось схожа: так в мережі є мільйон дурнів або ******ків і вони розважаються фотожабами. Ну, і що з того для ШІ? :ги::ги:Та нічого зовсім, мабуть вже мільярд людей користується ШІ , мабуть і твої меми та фотожаби роблять за допомогою ШІ.
Нічого гарного я в цьому не вбачаю, але зараз головне - навіщо ти вкинув сюди ту дурну"метафору", що зовсім не метафора - ти ж повірив, що в Албанії міністри дурніші за тебе ??:ги::ги:

Фуфло рідкісне. Щось корисне починається зі 150 грн. гуртової ціни. За штуку. Видає 3200+ мА•год. та кількість циклів пристойна.

До речі, "аврорівські" елементи 18650 у два рази легше якісних. Просто зваж. Та й просто у руках така різниця миттєво відчутна.
Заявлені 1200 видає

ти ж повірив, що в Албанії міністри дурніші за тебе ??:ги::ги:
У епоху діпфейків я ретельно перевіряю джерела інформації. Й новину по 83 ненароджених віртуалів, звісно, класифікував як інфосміття. Але досить неординарне.

Ну, а твій ШІ вже як людина. Втратив на біткоїнах. Теж грався у цю забавку для ******ок.

До речі, куди поділися квадробери? Та просто виконали свою функцію по заповненню черепних порожнин. Згодом маніпулятори щось нове вигадають.

Аби охлос не розмірковував, чого він у лайні живе.

ще питання. А хто що про біокаміни скаже?

ще питання. А хто що про біокаміни скаже?
Мені здається, що біокаміни — це чудовий варіант для квартири, оскільки вони поєднують естетику справжнього вогню з практичністю та безпекою, які потрібні в міському житлі. 🔥
Ось основні моменти та переваги, які варто знати про біокаміни:
🌟 Основні переваги біокамінів для квартири
| Аспект | Опис та переваги |
|---|---|
| Немає диму та запаху | Працюють на біоетанолі (екологічно чистому паливі), тому не вимагають димоходу, витяжки чи спеціальної вентиляції. Продукти згоряння — це водяна пара та невелика кількість \text{CO}_2 (як від 2-3 свічок). |
| Простий монтаж | Можна встановити майже будь-де: вбудувати в стіну, поставити на підлогу, стіл чи полицю. Монтаж набагато простіший, ніж у традиційного каміна. |
| Естетика та дизайн | Дають справжній, живий вогонь, що створює неповторну атмосферу затишку та релаксації. Широкий вибір моделей дозволяє ідеально вписати його в будь-який інтер'єр. |
| Мобільність | Настільні або підлогові моделі можна легко переміщувати між кімнатами або навіть брати з собою на терасу. |
| Додаткове тепло | Вони, безумовно, генерують тепло, хоч і не можуть слугувати основним джерелом обігріву. Це приємний бонус для створення затишку в холодну пору. |
🤔 Що варто врахувати
* Потрібно провітрювати: Хоча немає диму, все ж відбувається спалювання кисню. Рекомендується час від часу провітрювати приміщення, особливо якщо камін працює довго.
* Безпека: Як і будь-який відкритий вогонь, біокамін вимагає обережного поводження, особливо якщо вдома є діти або домашні тварини. Треба вибирати моделі з якісними та міцними корпусами, а також використовувати лише спеціальний біоетанол.
* Витрати на паливо: Біоетанол треба регулярно купувати. Його витрати залежать від об'єму паливного блоку та інтенсивності використання.
Підсумок: Якщо Ви шукаєте стильне, безпечне та просте рішення для додавання атмосфери живого вогню у Вашу квартиру без складнощів із димоходом — біокамін є ідеальним вибором.
Чи хотіли б Ви, щоб я знайшов інформацію про приблизні ціни та види біокамінів, які найкраще підходять для невеликих квартир?

Жемінька )))

У епоху діпфейків я ретельно перевіряю джерела інформації. Й новину по 83 ненароджених віртуалів, звісно, класифікував як інфосміття. Але досить неординарне.

Ну, а твій ШІ вже як людина. Втратив на біткоїнах. Теж грався у цю забавку для ******ок.

До речі, куди поділися квадробери? Та просто виконали свою функцію по заповненню черепних порожнин. Згодом маніпулятори щось нове вигадають.

Аби охлос не розмірковував, чого він у лайні живе.
1.Це ж був досить ординарный сарказм, а не смиття, досить ординарный.
2. До чого тут биткоини??
3. Ти мабуть вже налигався пива.. Який звязок миж мною та квадроберами??

1. Ненароджені малюки від віртуальної міністерки таки новина неординарна.
2. ШІ ходить тими ж граблями, що й людина. Бо мозок від мозку його. Хоча торговельних роботів (програми) використовують на біржах вже бозна скільки.
3. Не п'ю, не палю, не штрикаюся. Хочу можу випити на якомусь заході навіть горілки чи коньяку. Два-три рази на рік. Але не діє, тільки дере в горлянці та пульс підвищується. На пиво не звертаю уваги від слова "зовсім".

Це ще не було морозів.... :незнаю:
Я про те, шо Харківщина мабуть єдиний регіон, де відключають область і не відключають обласний центр. В інших регіонах без світла сидять усі відповідно черг...

Область відключають нещадно.
Кожен день новий графік....
Та той графік ще такий… Виключають на півгодини раніше і включають пізніше. Сьогодні замість 10-ї виключили о 9-й.

Я про те, шо Харківщина мабуть єдиний регіон, де відключають область і не відключають обласний центр. В інших регіонах без світла сидять усі відповідно черг...
Пам'ятаю і зворотнє... :незнаю:

Назад
Зверху Знизу