Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
вот уж правда: "...И, боже вас сохрани, не читайте до обеда советских газет..."

Ну что дернуло меня перед обедом ввязаться в ХФ?

Катон, amigo, vaya сon dios... ты безнадежен...adios...

Я русский украинец

та ні, Kатон, ти жодного разу не українець, навіть не росіянин, хоча й не московіт. Tи, Kатон, є типовим homo sovieticus, себто - ніким, бо ані з Mосковією, ані - тим паче - з Україною жодним боком не повʼязаний й тягнеш своє обґрунтування з вигаданого совєцькою пропагандо минулого, при тому - як типовий homo sovieticus = патольогічний зрадник - інколи лаєш сере-сере !:D

щодо 7-ї школи на Батурінській - не бреши!

1938 год. На основании решения Президиума Харьковского городского совета депутатов от 14.07.1938 года школу №7 реорганизуют как среднюю русскую школу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я сам ходив до тієї школи й викладання там велося майже виключно російською

Чиї це кореша? Теж "любітелі руского язика"

Так вы шо, с Заиковки? Ну даешь, брателло, а я то своих не признал. А "Красный" мост через речку Лопань помнишь? А тетю Мотю, шо семечками торговала? А молоко из бочки и керосин со склада биля речки? Вот дела, почти брата на ХФ нашел

ні, з Верещаківки, але Kрасний міст памʼятаю, бо "пацани" зі старших класів билися отам: "харківські" проти "заїківських" та когось ще. Свої "сємєна" я купував на базарчику за рогом Батуринської й загалом до Заїківкі відношення, окрім кіна "Жовтень" та стоматологічної, мав мало. Я вчився у 7-й тіʼки 4 роки.

Пишу я тут про мову та стоп.. Неможу я від "языка" відмовитись. Спробував на андроіді зробити укр. інтерфейс - більшість програм в мене на іноземній - російській. Вони автоматично перейшли на англ.
Вінда - на російській. Та й багато софта на росмові. Не знаю, що і робити, як з цим жити :)
Повністю відмовитись від язика , думаю, не зможу ще довго.
А от розмовляю максимально українською.

Назад
Зверху Знизу