Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Вот еще один ****.Ну скажи уже честно-Саня Как я тебе завидую...Живешь возле моря,в классной теплой стране,не горбатишься но и не бедствуешь,не то что я...Будь откровенным хоть раз
Не завидую,честно-откровенно.

Тут другой интересный момент: та территория, которая на карте обозначена как - Украина, частью входила в государство Речь Посполитая, в котором, и это очень важно, украинцам, они же русины для поляков, власть отказывала в равных правах с польской и литовской шляхтой, и это ой как не нравилось украинской старшине. Так не нравилось, что постоянно поднимались восстания, которые поляки топили в крови украинцев. ...

:):D:іржач:

слухай-но, "історєґ", ти вже кілька разів блискуче довів повне невігластво щодо історії України/Русі (я кажу не про "історію" розливу царату/сере-сере), але знову пнесся ляпати дурним язиком про те, де "малєха нє таво" - зновʼ буде "мордай да ф ґамно"!:браво:

что за бред,тут десятки национальностей проживают и что каждому добиваться своего языка?
ну от ми візьмемо на озброєння досвід Туреччини.І будемо вчити українську мову в Україні.

Многим,да почти всем
ні, не всім.Відмінності є.Хоча і багато спільного.

в частности тем что вы лучше знаете как живет человек в другой стране чем сам этот человек
Де я таке писала?

Вы собсно копия с *****ами.
))))) у вас дивна логіка.І я це пишу не для того щоб образити, а в правду.
Коли я назвала турків жорстокими - ви це сприняли як образу. Даремно.
Якщо ви нам пропонуєте турецьку модель та методи як треба виживати,то жорстокість тут відігріє неабияку роль.
Того що, тільки коли ми будемо жорстокими,лютими та злими - тільки тоді ми посадимо "садок вишневий коло хати".Але боюсь що в такому випадку питання "кого там і що цікавить в плані мови" - стояти не буде взагалі. І тоді, люди які їхатимуть в Україну будуть купувати розмовник української.
Ататюрк, попри всі його чесноти - мав майже абсолютні повноваження, а тому його можна вважати диктатором.
Як показує досвід, диктатура в нас погано приживається.
чей менталитет,образ жизни,привычки,праздники,вероисповедание,церемонии и пр.пр. пр ближе всех к украинскому народу?
може білоруси?

.Это же твой мирок пошатнет
чесно кажучи, як на мене - то хай там в себе *****и хоч завішаються, по великому рахунку.Я не на *****ії живу.
До речі, на рахунок відомих діячів української культури:
/SPOILER]

Ну Косово и Крым чем то похожи, они кому только не принадлежали.
И если вы питаете надежду на "украинский патриотизм" татар, то глубоко ошибаетесь.
Дословная фраза одного уважаемого аксакала:

серби вважають Kосово колискою Сербії, але мова йде про те, що за часів коммі-****и Tіто у Kосово дозволили селитися албанцям й надали їм усі можливі привілеї насамперед 2-мовність - що з цього вийшло?

татари були та є "змушеними" союзниками українців перед паскудною пикою царату/сере-сере/Mосковії ***ла. Aле так чи інакше татари не будуть забороняти українство, не будуть пхати до Kриму ядерну та іншу зброю. Найкраще що є можливим з татарами ввічливий симбіоз. З московітами такий не є можливим

А здесь что не так?

а те, що у першому випадку мову вже майже знищили, а у другому - повністю. Oбидві території мають змоскалене населення.

журналист и журналистка из Тернополя с раздражением восприняли
И в Харькове мудаков хватает, вроде ТСа. Регулярно бываю в Ивано-Франковске. Процентов 10-15 говорит по-русски, ни разу не слышал возражений.

на злобу дня

Мы не империалисты
скорее не "не империалисты", мы не агрессивные скоты и не окупационная ****ь которая возобновила из себя что-то высшее чем соседи, что-то полихромосомное

Ты даже здесь лицемеришь,заходя под прокси чтоб можно было юзать *****ские сайты типа ВК и пр.Суть твоя-ложь и лицемерие.Вот и весь твой надутый патриотизм.Патриоты там где выгодно.а там где не выгодно можно и вражескими рессурсами попользоваться,не?
Это Youtube.
Тебе в Турции сказали,что это *****ский сайт?
Украину на карте 1648 года нашел?

в Турции какой был Ататюрк плохой и диктатор.
я не казала шо Ататюрк поганий, не треба брехати:) Ви сприймаєте написане на свій власний рахунок))Меньше емоцій.
Про Ататюрка я знаю і без фактів вікіпедії)))В університеті мені читали курс політології, який я безбожно прогулювала.Щоб здати залік, я готувала 2 доповіді.Про Ататюрка та про Тетчер)))така собі парочка диктаторів))До того ж, історичний досвід показує що глибокі реформи в тих умовах Ататюрк би не зробив, якби не був диктатором.
Расскажите мне еще какой плохой Эрдоган
А я не знаю,наскільки він поганий.:) Я ж не живу у Туреччині.
На мій погляд він справедливо збив російський літак.

Ще раз.Ми обговорюємо факти, а не ваші фантазії та емоції.

Трусливое и гнилое
так само я можу сказати вам - якщо ви не помічате різниці - то ви або сліпий, або просто прикидаєтесь.

Ты прекрасно знаешь что русские один в один с украинцами
ні,не знаю.Але якби ми були такими самими - то нам давно пора вже підривати щось на росії.

Ты даже здесь лицемеришь,заходя под прокси чтоб можно было юзать *****ские сайты типа ВК и пр.Суть твоя-ложь и лицемерие.Вот и весь твой надутый патриотизм.Патриоты там где выгодно.а там где не выгодно можно и вражескими рессурсами попользоваться,не?
:іржач: я не маю сторінки у вк.Зате зараз в мене відбувається закачка.І так, з російського ресурсу.
Щодо "вражескіх рєсурсов":D скільки було тут же скиглінь на предмет ок та вк.

Лживой совковой,почему не добавляешь.Другой то не было и нет до сих пор
ви чоловік-істеричка :) Я вчилась ,коли радянського союзу вже не було.Курс політології був у рамках загальноосвітнього курсу для технічного вузу.Так само як і курс етики/естетики)))

Но тем не менее про Ататэрка ты знаешь луч
:кручусь:не брешіть.Я просто написала що знаю такого діяча.
А от ви - неук,того що написал що українських діячів культури немає.
Тобто, прізвище Леонтовича вам незнайоме.
Хоч би вибачились:рл:

И как же это у патриота получается?И не коробит это делать?Вот такие вы патриоты и есть.Я раньше думал что вы порядочные,честные и принципиальные...Оказалось -хрен там.Такие же как и *****ы.Лживые и лицемерные

:нудно:спокійно. Майже завершилось вже.
Те, який з мене патріот судити не вам,людині яка живе в іншій країні, ще хвалиться свої неуцтвом, та не вміє спокійно та агрументовано виразити свою точку зору.

Учили то по тем же програмам
:рл::рл::рл:
Ще раз.Вуз технічний.Загальноосвітній курс включає гуманітарні предмети, які читають поверхнево, а потім іде залік.Лише економіку читали 2 симестра.
В Украине вся инфа о Турции идет через российскую призму и сейчас.
і справді.:D ми ж у якому сторіччі живемо?в мезозої.
.Но собсно и знать не хочу
ну звичайно.Знати не знаю, зате пишу - що не існує українських культурних діячів.

Назад
Зверху Знизу