Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Позбудься свого зкацапщення.

еще *****ы меня не учили :D

с куя ли? я родилась на Украине и всю жизнь я и окружающие говорят на русском.
что для меня изменилось , ради чего я должна насильно приучать себя к украинскому языку?
для меня это неудобно.

еще *****ы меня не учили :D

с куя ли? я родилась на Украине и всю жизнь я и окружающие говорят на русском.
что для меня изменилось , ради чего я должна насильно приучать себя к украинскому языку?
для меня это неудобно.

Хто твої предки? Етнічні українці чи росіяни?

("на Україні" етнічні українці не кажуть, в курсі?)

хорош фигнёй страдать, вот хорошая песня на мордовском языке

это я к тому, что фино-угорская языковая группа к славянской никакого отношения не имеет

Яких слів з російської, польської, угорської мови немає аналогів в українській мові?
Словники іншомовних слів, відфільтровані за мовою походження•Англійська (1453)•Арабська (327)Голландська (277)•Грецька (6388)•Іспанська (300)Італійська (655)•Латинська (5398)Німецька (1053)Перська (123)Польська (78)Санскрит (116)Турецька (86)Тюркські (149)•Французька (2466)Японська (84)Власні Назви (556)
Ва бажаєте настільки збіднити нашу мову?

Хто твої предки? Етнічні українці чи росіяни?

("на Україні" етнічні українці не кажуть, в курсі?)

а ты чо-националист?
так ставь аву с вышиванкой.
всю жизнь говорили-на Украине. это щас упоротые к словам цепляются, переделывают, вместо возрождения экономики-на слова дрочат и к людям цепляются со своими никчемными замечаниями.

а ты чо-националист?
так ставь аву с вышиванкой.
всю жизнь говорили-на Украине. это щас упоротые к словам цепляются, переделывают, вместо возрождения экономики-на слова дрочат и к людям цепляются со своими никчемными замечаниями.

Все ясно. Етнічна москалька. Мало того - вата махрова.

"на Україні" етнічні українці не кажуть, в курсі?
Шевченко (той, що Тарас Григорович, а не футболіст) був, мабуть, не дуже "автентичним"? ;)

Т.Г.Ш. сказав(ла):
"Як помру, то поховайте мене на могилі
Серед степу широкого на Вкраїні милій..."

А міг би ж запросто написать "...в Україні...", і ритм вірша ажніскільки від цього б не постраждав...

"на Україні" етнічні українці не кажуть, в курсі?

В українській літературній мові здавна існує традиційна форма ”на Україні”, “на Україну”. Ця форма існує з того часу, відколи існує й назва "Україна”
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В українській літературній мові здавна існує традиційна форма ”на Україні”, “на Україну”. Ця форма існує з того часу, відколи існує й назва "Україна”

Мені нецікаві ці дослідження, які 10 років тривають. "На" - це була частина імперії, "у" - це окремо. Все шо треба знати.

Да нет у нее мягкого знака! Или исправила? Так, возможно, просто ошиблась, а вы уже женщину матами кроете. Откуда столько агрессии?

Никакой агрессии...но сильное раздражение...

К тому же, женщину матом не крыл...что за инсинуации...и если вульгарное, но литературное ''*****'' произнесено в сердцах, это не имеет никакого отношения к оскорблению женщины (примеры: ''...поэт, как ***** рублевая, живет с словцом любым...'' В. Маяковский).

Назад
Зверху Знизу